Skip to content
17 reacties
5371 weergaves

Seks zonder condooms?

Heb al zo'n jaar samen met een heel lief vriendje. Mijn relatie is top maar als het op seks aankomt wordt het toch ineens wat lastig. Mijn vriendje wil graag gaan neuken zonder condooms. Ik slik de pil maar wil toch nog die extra zekerheid die condooms hebben. We zijn allebei monogaam maar ik wil absoluut niet zwanger worden. Mijn vriendje begrijpt dit ook wel maar wil graag zonder condoom neuken omdat hij dat lekkerder vindt. Dat deed hij met zijn vorige vriendinnetjes ook dus hij weet hoe lekker dat is. Ik twijfel nu erg aan mezelf over wat ik moet doen.

16 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • Net als meisje van 16 heb ik ook alweer een tijdje een spiraaltje en vrijen wij ook zonder condoom. Mijn vriend is daar erg blij mee want hij voelt me veel beter en lekkerder, en voor mij vielt het ook eigenlijk intiemer dat hij me ook echt bevrucht, zonder dat ik zwanger kan worden. Als ik met een andere jongen vrij (heel soms) laat ik hem wel een condoom gebruiken. Ik wil niet het zaad van iedereen hebben en het voelt dan toch meer privé

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Altijd met condoom ik had het zelfde probleem als jou en heb me ook over laten halen door mijn vriendje. En nu zit ik mooi met een baby opgescheept en hij kijkt me niet eens meer aan. Je moet nooit 100% zeker zijn van de pil.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, TS hier. Ik heb inmiddels een spiraaltje en de kans dat ik zwanger wordt is gewoon heel klein volgens de dokter. M’n vriendje neukt me dus inmiddels zonder condoom en ik moet zeggen dat ik dat ook wel fijn vind. Van het voorspel gaan we nu veel makkelijk door naar neuken zonder dat die eerst een condoom om hoeft te doen. Het voelt natuurlijker. En ik vind het stiekem ook wel geil dat mn vriendje z’n cum nu echt in me spuit als die klaarkomt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ik gebruik als backup een spiraaltje zonder hormonen en slik de pil gewoon 3 maand door.Dat is de veiligste ac zegt de ac consulente van sense

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • gewoon zonder gaat prima als je de pil slikt. ik doe het ook zonder en vind dat veel lekkerder

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jij met condoom wil, moet hij gewoon stoppen met zeuren. Als je alleen bang bent om zwanger te worden kun je hem wel afzuigen, van slikken wordt je niet zwanger.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • De gedachte van zonder condoom neuken is voor veel jongens veel geiler. Maar condooms zijn zo dun dat je met condoom vrijwel net zoveel voelt als zonder condoom. Alleen het idee dat je een meisje echt 'volspuit' maakt het geiler en spannender om het zonder condoom te doen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind zonder condoom neuken wel echt veel lekkerder en denk alle jongens wel.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Lief meisje Als je vriend echt veel om je geeft respecteert hij jou en gebruikt hij een condoom tot dat jij aangeeft dat jij het zonder wil.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Met de pil ben je gewoon goed beschermd tegen zwanger raken. Uiteraard moet je de pil dan dus wél echt elke avond slikken, maar daarvoor ben je zelf verantwoordelijk. Vertrouw je jezelf niet wat dat aangaat dan kan een condoorm wat extra biedenb. Maar, slik je gewoon dagelijks de pil dan is een condoom niet nodig om niet zwanger te worden. Maar eigenlijk lees ik iets anders in je berichtje, namelijk dat je je vriend mogelijk niet vertrouwt. Een condoom is, los van de pil, nu eenmaal hét middel om een soa te voorkomen. En als jij denkt datje vriendje misschien wel eens vreemd gaat, of een soa heeft nog van zijn vorige relatie, ja, dán heb je een reden om te eisen dat hij een condoom draagt. Lastig is wel dat de pil altijd jouw verantwoordelijkheid blijft, terwijl je vriend de lol van neuken zonder condoom wil. Ja, neuken zonder condoom is fijner, vooral voor je vriend. Een soa wil je niet, een condoom helpt een soa voorkomen. Dus, denk na over wat je wilt, een zwangerschap voorkomen, of toch ook de kans op een soa verkleinen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Met condoom heb je meer plezier en het is veiliger dus?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De bijsluiter van de pil lezen kan geen kwaad. Als ik me niet vergis werkt die, behalve bij diarree of braken. Er bestaan ook implantaten voor in de arm, die hormonen afgeven. Je kan een arts vragen of het dan nog nodig is om een condoom als extra veiligheid te gebruiken.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je aan de pil bent en al een jaar een relatie hebt dan is het onzin om ook nog condooms te gebruiken.

    Dus ik snap best dat je vriendje nu eens zonder wil. Je bent gewoon overdreven bang lijkt me.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jij gewoon trouw en zorgvuldig de pil slikt, dan is er maar een heeeeeeeeeeeeeeele kleine kans dat je toch per ongeluk zwanger raakt. Ik zou het dus gewoon zonder condoom doen als ik jou was. Persoonlijk vind ik het wel wat gek dat jullie na een jaar nog steeds sexen met een condoom, terwijl jij aan de pil bent. Als je zo benauwd bent om zwanger te raken kun je die kans nog verder verkleinen als hij niet in je kutje klaarkomt. Hij kan ook lekker in je gezicht klaarkomen of je slikt zijn sperma gewoon lekker door.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel de meest veilige manier, maar ik snap vriendJe ook, want het is volgens mij een feit dat het voor jongens prettiger is zonder condoom te neuken dan met. Doe wat jij het prettigste vindt. Mijn vriendje en ik hebben het maar een enkele keer met condoom gedaan. Ik ben aan de pil en beiden hadden we zoiets van mocht ik zwanger worden, dan is het gewenst. De kans is niet groot en in de afgelopen 3 jaar ook nog geen moment geweest waarvan ik dacht dat het wel eens 'mis' kon zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jij niet zonder condoom wil heeft hij gewoon pech gehad! Vooral niet aan jezelf twijfelen! Als jullie relatie echt zo goed zal hij het wel begrijpen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe wat je zelf wil.
    Jij wil niet zwanger worden, dus!
    Zeg gewoon als jij geen condoom wil, kom je bij mij niet binnen.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten