Skip to content
8 reacties
1673 weergaves

Is het echt leuk om te pijpen?

Vinden meisjes het echt leuk om te pijpen of doen ze dat alleen maar om een jongen te plezieren of op te winden?

16 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben het niet helemaal met jongen van 22 eens. Ja, de meeste meiden doen het omdat ze graag hun vriendje willen plezieren (wat ze overigens vaak wel leuk vinden om te doen), maar niet omdat ze het zelf zo lekker of geil vinden. Maar uitzonderingen zijn er altijd, ik heb ook wel eens meegemaakt dat een meid het echt graag wilde en maar wat graag mijn pik in haar mond nam, en ik kon aan haar ogen zien dat ze er zelf ook erg van genoot. Maar dat soort meiden zijn wel in de minderheid, heb ik het idee.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Vriendin maakt er geen probleem van zeker niet bij 69 als ze tegelijk gebeft wordt ! We gebruiken vaak condooms met aardbeiensmaak

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een Afrikaanse vriendin. En er is nog niet veel gebeurd tussen ons behalve zoenen. Niet lang geleden vroeg ze me wel wanneer ze mij eens mocht pijpen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet echt leuk, maar doe het natuurlijk. Ook slikken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet wat meisjes er van vinden maar ik vind pijpe echt kei leuk mag me er altijd voor wakker maken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat meisjes niet kunnen pijpen zou ik niet durven schrijven. Soms vond ik het leuker door de ene gepijpt te worden dan door de andere gepijpt te worden, dat wel.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Kort antwoord maar gebaseerd op lange ervaring. Nee meiden pijpen niet graag. Als je verkering hebt, doen ze het wel maar alleen omdat ze jou niet willen kwijtraken. En ze kunnen het ook niet. Veel te voorzichtig en aarzelend. Ze vinden het vies ook al heb je de properste lul van NL. Maar ze willen wel allemaal gebeft worden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik weet niet of meisjes het leuk vinden om te doen. Ik heb nog nooit iets met meisjes gedaan en ben dat eigenlijk ook niet van plan. Ik vind het wel fijn om andere jongens van mn leeftijd of iets jonger te pijpen. Ik doe het niet alleen voor die andere jongens, maar vind het zelf ook super geil. Als ze mij pijpen is ook wel heel leuk natuurlijk. Ik kan er echt van genieten en ik vind het ook wel nice om sperma te slikken. Dus ja, als die meisjes niet willen..... haha. Das een grapje hè, alhoewel....

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten