Skip to content
26 reacties
3279 weergaves

volle condooms gevonden bij vriendje

Mijn vriendje woont in een studentenhuis. Ik was gisteren bij mijn hem en ik vond daar in de prullenbak een paar volgespoten condooms. We hebben nooit seks met condoom want ik slik de pil. Ik vroeg hem ernaar, hij werd rood en zei dat die het lekker vindt om soms af te trekken met condoom. Ik geloof hem niet helemaal en denk dat die met een ander neukt.

Wat moet ik hier nu mee? Kan ik hem nog vertrouwen?

16 jaar
5 jaren geleden

26 Reacties

  • Idd j19

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha nu geloof ik er echt niets meer van

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ze het over mij heeft. Ze heeft niet gezegd dat ze op dit forum zou posten. Ik vond het heel lekker met mijn huisgenoot. Ik vind het ook lekker om met hem te zoenen als hij door mijn haar kriebelt.
    Binnenkort gaan we tijdens het neuken ook elkaars schaamhaar scheren. Een trio is best wel geil eigenlijk. Dat had ze niet tegen mij gezegd.
    De condooms bij de GGD zijn gratis, als je zegt dat je gay bent.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon pervers en onaanvaardbaar vinden als mijn vriendje met jongens sex zou hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mooi, ik zou het zelf ook wel geil vinden om te kijken als mijn vriendje door een jongen geneukt word, dus geniet er van!!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jullie hebben we een beetje gelijk jongens. Ik heb met hem gesproken. Hij heeft die boy geneukt en die boy hem. Hij wilde weleens proberen hoe dat was en had wat gedronken. Hij valt niet op jongens zei die maar hij vond de seks wel heel lekker. Hij vroeg wat ik vond en of ik boos was en dat hij nog steeds heel veel van me hield. Ik heb gezegd dat ik eerst verdrietig was maar het nu wel begrijp. En dat ik het eerlijk gezegd ook wel een geil idee vind dat hij neukt met een jongen. We hebben afgesproken dat hij het vaker seks met jongens mag hebben als die dat wil, maar wel altijd met condoom om als die niet zeker is dat de ander geen soa heeft. En dat we een keer een triootje gaan doen met die boy erbij. We hebben na het gesprek een potje hele goeie goedmaakseks gehad.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Oké, hij heeft dus geneukt met een andere boy. Is ie geneukt of heeft ie hem geneukt of maakt dat je niet uit? Ik zou het gewoon met hem bespreken, het betekent echt niet meteen dat ie niet van je houd. Zulke dingen kunnen gebeuren bij jongens onder elkaar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, ik begrijp dat je verdrietig bent. Maar je kan het ook zo bekijken: dat hij seks had met een andere jongen is eigenlijk minder erg dan met een andere meid. Als mijn vriendin seks zou hebben met een andere meid zou ik haar dat makkelijker vergeven dan wanneer ze zou vreemd gaan met een andere kerel. Want dat is dan iemand van de concurrentie snap je? Geef hem een tweede kans uiteraard na een goed gesprek en een stevige bolwassing.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 16, misschien moet je hem wel een kans gunnen. Sommige jongens hebben de behoefte om ook eens iets met een jongen te proberen. Misschien viel het hem wel vies tegen. En het is toch anders dan als hij vreemd was gegaan met een ander meisje, toch?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Alle vrouwen/meisjes zijn hetzelfde pffffff

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet om het goed te praten van je vriendje, maar in een studentenhuis gebeuren nou eenmaal zo’n dingen. Ik heb me ook eens laten doen door een jongen terwijl ik een vriendin had, maar ik voelde echt totaal niks voor die jongen. Was gewoon een gekke fase en alles doen waar je zin in hebt. Praat er eens goed met hem over, zolang hij er verder niet veel bij voelt zou ik me niet al te druk maken (makkelijk gezegd natuurlijk, dat weet ik..)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20 dat klopt. Ik heb ook een keer gerukt met condoom om te proberen of het lekker was. Maar is best kut, ipv alleen je zaad in een doekje weggooien moet je een heel volgekwakt condoom wegdoen. Mag niet door de wc dus moet in de prullenbak. En zon ding ruikt altijd echt zo naar condoom en daar ruikt je rechterhand dan ook naar. Dus nee kan me niet voorstellen dat je vriendje rukt met condoom. Hij doet dus stoute dingen haha

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dank jullie voor je antwoorden jongens! Ik heb een huisgenoot gesproken die ik goed ken. Hij zei dat hij mn vriendje met een andere jongen heeft gezien en dat hij seksgeluiden hoorde uit zn kamer. Mn vriendje heeft dus geneukt met een jongen en ik ben heel verdrietig en vind dat heel vies. Ik heb het hem nog niet verteld dat ik het weet. Ik moet het eerst even op een rijtje zetten voor mezelf voordat ik weet wat ik doe en of ik hem moet dumpen. We hebben al een jaar wat en het was altijd top. Tot nu.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • We hebben allemaal wel een keer gerukt met een cd. Gewoon om te voelen hoe dat voelt. Normaal en verstandig dat je wil weten hoe het zal voelen wanneer je echt gaat neuken. Je moet echt weten wanneer hij afglijdt, of hij groot genoeg is voor je sperma, hoe je hem afdoet zonder morsen, die dingen. Maar iemand die altijd rukt met cd? Alleen al voor de prijs zou je het niet doen. Iedere rukbeurt kost je dan 1 euro?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb tien ik 15 was of zo n keer n condoom geprobeerd. Een jongen rukt echt niet met een condoom om, is gewoon niet lekker. Hij doet wat anders met die condooms.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • echt 'garanderen' kun je dat niet he... domme reactie

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee nee jongen20, het is nog erger. Die wordt geneukt door een of meer van zijn huisgenoten. Ach, studentenhuizen? Breek me de bek niet open.....

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook wel eens afgetrokken met condoom. Het zou kunnen. Vraag is of je hem vertrouwt, of niet.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik trek mij nooit af met condoom. Die neukt gegarandeerd met een andere meid.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jouw vertrouwen weg is kun je hem beter dumpen anders blijft de achterdocht in je relatie.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten