Skip to content
33 reacties
6957 weergaves

is 14 te jong voor sex?

hey, Vinden jullie dat 14 te jong is om sex te hebben of niet, en weten jullie wat je nog allemaal kan doen als voorspel buiten oraal en vingeren en aftrekken? en mijn tweede vraag is of dat sex leuker is als je dronken bent of nuchter want ja ik drink soms wel dus ja xx

14 jaar
5 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik ben zelf ook 14 en verlang ook wel naar sex maar ik denk dat ik wacht tot me 15 en het dan doe. Maar als mijn vriendje die 15 is en me nu zou neuken zou ik het niet erg vinden want ik ben er wel klaar voor alleen denk ik dat het mijn kwa leeftijd te vroeg lijkt. Je moet het gwn doen als jij denkt ja ik wil het ik ben er klaar voor en dit is ook echt met de persoon met wie ik het wil. En niet zo maar een persoon kiezen omdat je sex wilt en je denkt dat je er klaar voor bent want je moet je vertrouwd voelen bij die persoon. Trouwens ik heb al 2 en een half jaar met me vriendje.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Zou hypocriet zijn als ik zei dat 14 te jong was, want ik was 13 en heb er geen spijt van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind 14 niet te jong. Ik denk dat seks op je pad komt. Maar je moet er wel echt klaar voor zijn. Ik was bijv 12.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ik weet niet ik zelf ben nog maagd maar ben er klaar voor maar doe gewoon wat je zelf wilt :)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik weet ook niet ben nu 13 denk dat mijn vriend en ik t of op mn 14de verjaardagen of eregns bij 14/15 jaar we weten het nog niet.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben 14 en ik ben wel klaar voor sex maar ik heb het gevoel dat ik het niet zo bijzonder ga vinden en ja als je mentaal klaar bent en volwassen genoeg ben vind ik dat 14 niet te jong is maar 11 is best raar je bent nog niet eens ontwikkeld je geeft ook aan dat je nog niet eens ongesteld bent geweest en ik denk al dat mijn ouders het niet okay gaan vinden maar ik zou het er maar eens over hebben met ze als ik jou was ik praat altijd met me zusjes vriendinnen of moeder want ik merk wel aan me zelf dat het helpt als ik er over praat

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor sex is 14 helemaal niet te jong,. voor dronken wel.
    Mijn eerste sex ervaring was toen ik 12 was en dat was helemaal fijn en ok, ik masturbeerde al voordat ik wist wat het was.
    Mjin meeste dronken sexervaringen zijn korter en minder goed dan de nuchtere maar nogsteeds leuk.
    De fijnste sex is als je het (allebei) heel graag wil en er helemaal in op kan gaan en dat kan op veel verschillende manieren en dat is precies het avontuur. Vergelijk het alsjeblieft niet met porno enzo want dat is echt wat anders.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, kunnen we elkaar gewoon in onze waarde laten? Ik merk op youtube en insta wat voor taboe seks nog is. Tieners vertellen van alles over hun leven, maar seksonderwerpen worden gemeden als de pest. En ik weet waarom, want al heel snel heb je of te veel of te weinig ervaring, of ben je te vroeg of te laat. Ik ben blij dat er nog een forum als deze is waarin iedereen eerlijk kan zijn. Als je er aan toe bent ben je er aan toe en gaat het toch wel gebeuren. Hoe harder je roept dat iets verkeerd is hoe stiekemer iedereen het gaat doen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, maar ik zit er ook aan te denken, maar ik weet waar! Sws kan thuis niet, want ik moet een halfuur fietsen naar school en mijn ouders zijn bijna altijd thuis.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • voor jullie is het misschien niet te jong. maar ik heb zelf bijvoorbeeld nog niet eens schaamhaar, dan ga ik echt niet sex hebben haha.
    denk dat t voor iedereen anders is.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je twaalf bent, denken jullie dan aan bescherming tegen zwangerschap en SOA's?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • nee is niet te jong, als je er plezier aan hebt is t toch mooi ? ik deed eerste keer toen ik 12 was, heb nooit gedacht te jong was gaat gewoon vanzelf als het komt

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • M11 Wat vinden jullie ouders ervan dat jullie sex hebben? Of gebeurt het stiekum? Ik hoop wel dat je ooit ongesteld wordt, anders heb je een probleem als je begrijp wat ik bedoel.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja hij condoom. En ben nog nooit ongesteld geweest .

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • M11
    Ik hoop dat jullie het wel veilig doen. Al vind ik dat je veel te jong bent voor sex.






    17 jaar
    4 jaren geleden
  • 14 vind ik niet raar, ben zelf nog maagd maar dat komt omdat ik op dit moment geen relatie heb. Maar als je seks hebt voor de 1ste x zou ik wel zorgen dat je nuchter bent. En hij sws.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • 14 vind ik niet jong voor sex (ik was 13 eerste keer), maar wel veel te jong voor dronken worden (ik was 18 eerste keer alcohol).

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • is niet heel handig

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je denkt er klaar voor te zijn moet het gewoon kunnen vind ik persoonlijk. Maar wel nuchter, je wilt de eerste keer wel onthouden lijkt mij...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind persoonlijk 14 te jong en ik zou het nuchter anders kan je het later niet meer herinneren hoe het was de eerste keer is heel belangrijk dat je het nog weet hoe de eerste keer was natuurlijk

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten