Skip to content
9 reacties
603 weergaves

Bi seksueel en moslim?

Ik ben een meisje van 16 en van Marokkaanse afkomst en ook moslim ik denk dat ik bi seksueel bem omdat als ik een Meisje zie met veel rondingen en grote tieten en grote kont dan zou ik wel met haar maar bed willen en kk famataseer ook dat ik met een Meisje naar bed ga. Wat miet ik doen ik kan hier echt niet over spreken!! En ik hou van mijn geloof islam! Maar ik zou ook echt graag met een meisje naar bed willen.

16 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Neemt iedereen in zijn/haar argumentatie wel mee dat er in de Koran geen duidelijk verbod staat op homoseksualiteit, en al helemaal niet op lesbi’s? Noch in de authentieke Hadith.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben een lesbische meid en van huis uit ook moslim. Ik heb voor mijn leven en vrijheid gekozen. Het was moeilijk om er met mijn ouders over te praten. Maar zij zien nu dat ik gelukkig ben. Heb verkering met een leuke meid. Het is je eigen keuze wat je neemt. Het is ook je eigen leven! Niemand kan jouw vertellen hoe je "moet" leven.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey meisje 16, Dit is een beproeving van allah s.w.t. Probeer als jij gedachtes krijgt van meisjes of jongens die je geil vindt, een korte sourah op te lezen Probeer zoveel mogelijk jongens/meisjes die je er aantrekkelijk uitzien voor je te ontwijken of een andere kant op te kijken. Zelf word ik ook erg afgeleid van meisjes die sexy lichaamsdelen hebben of strakke kleding aanhebben, maar probeer ik steeds meer minder te kijken naar ze Je hebt ook de ramadan aankomend. Als je dan 1 maand volhoudt niet naar aantrekkelijke jongens/meisjes te kijken, want dan mag het sws niet, raak je er gewend aan. Dan kun je dat als doel stellen zodat het makkelijker volhouden is. Probeer ook zoveelmogelijk plekken waarbij je buiten school etc mensen ziet die je aantrekkelijk vindt het ook op je telefoon inte stellen bijv. Verhalen verbergen zodat het makkelijker voor je wordt. Het klopt dat er inderdaad weinig in staat over bijv. lesbi/homo zijn zonder seks in de islam maar het is van zelfsprekend dat het niet mag. Liefde en leuk vinden is normaal , iedereen heeft gevoelens, als jij een jongen tegenkomt bijv. Als je 17/18 bent of later en je weet zeker hij is de ware zou ik gwn trouwen. Je kan na het trouwen ook nog gwn beide thuis blijven wonen. Dat is beter dan lang blijven wachten, er kan dan ook perongeluk iets misgaan Sorry voor mijn lange verhaal hoop dat je er wat aan hebt. Ik wens je succes, inshallah maak je niet de foute keuzes ??

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo meisje 16, Ik ben een jongen van 17 Als jij je geloof volgt krijg je een betere plek in jennah, en dus gaat proberen meisjes die je et betr uitziet vinden te ontwijken. Als jij meisjes en jongens leuk vindt dan kan dat, alleen als je later gaat trouwen met je een jongen kan je verleden wel een probleem voor je veroorzaken Wat je vooral niet moet doen is het aan je familie vertellen Maar als je nu het gewoon niet kan laten zou je wel met een meisje dat je vertrouwd en goeie vind in het geheim kunnen afspreken Z. , 

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn veel interpretaties in de islam die homo- en biseksualiteit wel toestaan. In de Koran staat er ook geen duidelijk verbod op. Er zijn twee verzen die hierover lijken te gaan, maar dit gaat verder niet over mensen die verliefd zijn op elkaar, maar gewoon op barbaars seksueel gedrag. Dus als je bang bent dat de islam het niet toestaat denk ik dat je je kan verdiepen in de argumenten daarvan. In het christendom en jodendom werd het ook heel lang niet geaccepteerd, maar dat is veranderd. Die verandering komt in de islam ook nog wel. Maar als je bang bent dat je omgeving je het niet toelaat... wie zegt dat ze het hoeven te weten? En anders kan je met ze proberen erover te praten enzovoort. Tenzij je familie echt heel extreem is. Maar als het je puur om je religie gaat, dan raad ik je aan om je te verdiepen in de argumenten, want zo erg duidelijk is dat helemaal niet verboden.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat kan. Het kan ook gewoon nieuwsgierigheid zijn. Experimenteren en dan zal je het wel kunnen uitmaken denk ik. Ben ook hetero maar ben ook nieuwsgierig naar hoe het zou zijn met iemand van mijn geslacht. Dat is normaal denk ik dan

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Op het eerste gezicht, het gaat om je fantasie, je weet pas of je een bi sexueel bent, op het moment dat je met een meisje naar bed gaat? Ik had het zelfde! En ik ben ook een meer bi meid dan hetero.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar ben ik bi seksueel wamt daar twijfel ik ook echt aan wamt ik val wel oo jongens en ik vind ze ook aantrekkelijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap dat dit moeilijk ligt voor jou, je wil trouw blijven aan je geloof maar hebt ook die drang naar meisjes. Je moet er eens goed over nadenken en voor jezelf uitmaken wat je wil doen. Als die gedachten blijven dan zou ik er gewoon voor proberen gaan. Je kan jezelf niet eeuwig kwellen. Die gedachten zullen blijven. Seksualiteit is een ontdekking voor iedereen eender welk geloof. Succes

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten