Skip to content
15 reacties
1257 weergaves

Trekken/vingeren

Hey, ik ben een jongen van 15 en ik vroeg me af vanaf welke leeftijd jullie begonnen te masturberen? Ik doe het al vanaf mn 11. Hebben jullie het ooit samen gedaan met iemand, hoeveel keer doen jullie het er dag of per week en waar doen jullie het samen of alleen?Ik zou het ook eens samen willen doen met iemand maar ik weet niet hoe ik het aan die moet zeggen.

15 jaar
6 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik heb verleden zomer van mijn beste vriend geleerd hoe het moest en ik heb dat ogenblikkelijk doorgeleerd aan mijn broertje van dertien. Sinsdien trekken wij tweetjes ons iedere avond voor het slapen gaan samen af.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Begon op mn 12e, doe het nu dagelijks, soms vaker.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik begon rond mijn 13 men af te trekken en op mijn 14, 15, 16 begon ik met een vriend hem te pijpen best geil om die sperma in je mond te hebben. Maar nu hebben we geen contact meer. Zou dit zo weer doen. Ben geen homo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik begon volgens mij toen ik 10 was. Ja ik heb het ook veel met anderen gedaan. Jongens en meiden. Sinds vorig jaar heb ik een vriendin en omdat we best veel seks hebben masturbeer ik veel minder vaak. Af en toe nog wel eens met een vriend van me. Mijn vriendin vindt dat best. Zij doet het ook.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 11 geloof ik,mijn verhaal slaat echt nergens op. Iedereen was aan het praten over fappen en ik snapte er geen bal van dus zocht ik wat info en zit dan te trekken met mijn ogen dicht want dat stond opde site, ik doe mijn ogen open zit mijn pik vol met sperma. Ik schrok me natuurlijk dood en ik kon niets vinden dus ik zit dan daar super droog. Daarna ben ik het vaker gaan doen en ja,1 keer perdag nu. Ja, het is veel maar ja.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik me voor het eerst vingerde.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Vanaf de grote vakantie en ik heb sperma vanaf iets meer als een week geleden dus in het begin van de kerstvakantie. Ik trek af iedere dag samen met men broer want we slapen op dezelfde slaapkamer. Altijd voor we gaan slapen en in het weekend ook 'smorgens vroeg.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 10 was rukte ik al maar nooit tot het punt van orgasme ik vond het gevoel gevoon fijn. Tot ik op een dag perongeluk te lang doorging en me Doodschrok over de grote zee aan sperma

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe mij vanaf mijn 12e aftrekken. Eerst 1 keer per week. Nu bijna elke dag.
    Ik doe het nu soms tot bijna mijn orgasme en dat een paar keer achter elkaar. Daarna of de volgende dag wel door tot mijn orgasme. Het is dan veel intenser en je spuit ook veel verder.

    Wat is ook doe is tegen een gladde stof neuk bewegingen maken. Ik draag dan een strakke body of andere lingerie of een badpak. Uiteindelijk doe ik dan een condoom om om het niet vies te maken. Ik draag het meestal van mijn zus of moeder en die wil ik niet met sperma vol spuiten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik begon op m'n 11de, doe het elke dag en alleen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij was dat op mijn 13. Maar ik begon niet uit mezelf. Ik had toen een jonger vriendje en ik had hem op een keer een andere jongen zien betasten. Dat zien vond ik opwindend en stiekem wou ik dat hij het ook eens bij mij deed. Dus toen hij de volgende keer bij mij thuis speelde, deed ik het plots bij hem. Hij was verrast en toen deed hij het ook bij mij d.w.z. mijn piemel betasten door het broekje heen. Die eerste keer kreeg ik al snel dat speciale gevoel dat ik eerder nog niet gevoeld had. Dus dacht ik dat het door hem kwam. Maar na de tweede keer ben ik thuis bij mezelf gaan proberen tot het lukte.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • M13 Je kan heel erg ontspannen als je mastubeert en klaarkomt.
    Daarna kan je weer lekker verder studeren. Probeer het gewoon een keer.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe dat niet. Ik hou me liever gewoon bezig met mijn studies

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vinger me vanaf me 11de.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik speelde ook al vanaf mijn 12de met mijn piemel omdat ik het heel fijn vond dat hij zo stijf werd.
    En soms had ik een orgasme zonder sperma: zo van die heel hevige samentrekkingen in mijn piemel en onderbuik. Pas in de week voor mijn veertiende verjaardag had ik sperma. Dat was echt verrassend hevig.

    Ik heb het een paar keer samen gedaan met een vriend en ook met een vriend hebben we elkaar afgetrokken. Ik sprak met een van mijn vrienden dat sommige jongens dat wel eens afzonderlijk samen deden en enkelen hebben het dan wel met mij samen gedaan.

    En toen hebben we het soms bij elkaar gedaan ook. Was nog veel spannender.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten