Skip to content
8 reacties
1090 weergaves

Pijpen en meer

Ik pijp al een tijdje met mijn beste vriend. We doen het best wel vaak. Maar ik zou wel meer willen doen. Neuken dus. Maar hij vindt dat iets om met een meisje te doen. Ik wil het wel heel graag! Iemand tips om dit op te lossen?

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben ts. Ben gisteren met een andere jongen naar bed geweest en ben ontmaagd. Mijn vriend wist het. Het voelde eerst wel gek om met een andere jongen te tongen en te pijpen. Toen we het gingen doen voelde het wel goed. Het ging makkelijk omdat ik al een tijdje met een dildo had geoefend. Deed ook geen pijn. En heb heerlijk genoten, vooral toen hij klaar kwam...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ts. Het verschil tussen mijn vriend en mij is dat hij licht bi is en ik homo ben. Hij wil alleen zoenen en pijpen. Ik heb hem gevraagd hoe hij het zou vinden als ik het met een andere jongen doe. Hij zei dat hij het niet erg zou vinden.ik weet misschien al iemand die het wél wil doen. Die jongen ken ik ook heel goed

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Anale seks is niet slecht voor je lichaam als je het maar normaal doet. Als je niets forceert en vooral in het begin rustig aan doet krijg je echt geen problemen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Stel dat hij om je een genoegen te doen, zou in stemmen met anaal te experimenteren, dan houdt dit het risico in, door het ervaren genot, in herhaling te kunnen vervallen. Zou hij er dan niet meer buiten kunnen, dan is er sprake van biseksueel te zijn geworden. En dat zou een toekomstig meisje - zoals uit de reacties al blijkt - wel eens niet kunnen zinnen. Zou je hem toch willen verleiden, dan is het wel gewenst dit risico onder zijn aandacht te brengen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • je moet geen anale seks doen, dat is vies en ongezond je kunt een ziekte opdoen hierdoor de anus is een orgaan om afval uit je lichaam te drijven zeker daar je penis NOOIT in steken dat is totaal verkeerd, vies en onhygienisch
    Er zijn middelen genoeg om te genieten met je penis en die van je vriend
    Hij heeft gelijk als hij met jou niet wil neuken, want dat kan niet, je hebt toch geen vagina en je anus is geen seksorgaan Je vriendje heeft het goed gezien succes en geniet van mekaar

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Of gewoon je lul over zijn kont wrijven totdat je klaarkomt.
    Heb ik ook wel eens gedaan samen met n vriend.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @ TS Ik vind, dat jouw vriendje gelijk heeft.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik zou zeggen ga anaal kun je gewoon met je vriendje doen.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten