Skip to content
23 reacties
11910 weergaves

Ik wil graag seks maar ben moslim

Ik ben een meisje van 15 (bijna 16) En ik wil heel graag seks hebben ik vi d dat ik er klaar voor ben maar heb nog geen vriend en het mag niet van mijn geloof omdat ik moslim ben maar vind het heel erg moeilijk om te wachten tot mijn huwelijk en ik heb het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben en wil graag ontmaagd worden! Heeft iemand tips hoe ik hiermee moet omgaan zou ik wachten tot mijn huwelijk of wachten tot ik een vriend heb en het dan doen?? En ik weet zeker dat als ik seks zo hebben voor her huwelijk dat mijn ouders mij niet meer willen als hun dochter maar het is zo lastig en verwarrend voor mij!

15 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Je kan beter wachten tot je huwelijk. ik ben ook moslim en bij mijn geloof mag je geen vriendje hebben wel trouwen maar geen vriendje dus ik weet niet wat je allemaal zegt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben van huis uit ook moslima maar doe er niets mee. Mijn vader is Irakees en mijn moeder is Turks. Ik heb zowel Nederlandse als buitenlandse vrienden. Val op jongens en meisjes. Val niet op ras of geloof. En ben voor alles in, óók anaal. Leef zoals je wilt leven en laat iedereen in of zijn waarde. Wil je vasten? Ga dan vasten. Wil je naar een moskee of kerk? Ga dan naar een moskee of kerk. Dat is je goed recht, net zoals het een ander een goed recht is om niet meer praktiserend gelovig te zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben Turks en heb gewoon seks met verschillende jongens gehad. Antilliaans, Marokkaans of Surinaams. Ik heb het meest seks met Marokkanen, maar die zijn ook gewoon moslim.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben een Marokkaans meisje, van af mijn 15 heb ik sex. In onze kultuur is maagdelijkheid heid heilig, ik heb overaal making aan, heelveel roezies gehad met mijn ouders en mijn broer! Nu heb ik een Nederlandse vriend, en nu mijn ouders vinden het best. Ik geniet van mijn leven.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • vergeet niet dat je energy uitwiseld met je sex partner en dat dit tegen je gebruikt kan worden en gebrainwashed kan worden door angst voor je religie bovendien stoom je enegry als je er aan denk als je je ouders ziet omdat dat die angt is en als hun daar gevoelig voor zij (meestal vrouwen ) dan hebben hun je zo door (bekijk het zo een jonge gaat vreemd dan komt de jongen bij zijn echte vriendin en die voeld dat en tada

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • De keuze is echt aan jou. Ik ben ook moslima, mijn ouders komen uit Irak. Ik ben hier in Nederland geboren. Sinds mijn 13de weet ik dat ik op meiden val. Onze school is multiculti. Werd vriendin met een meid die haar roots in Afrika heeft. Vorig jaar was het raak tussen ons. Natuurlijk waren mijn ouders niet blij! Maar zij weten dat ik een Nederlandse meid ben met een Nederlandse leefstijl. Mijn ouders zijn ook best westers. Toen ze mijn vriendin goed leerden kennen was het goed. We hebben de vrijheid! Ook JIJ hebt recht op vrijheid? Als jij seks wilt is dat jou eigen keuze. Je ouders hoeven het niet te weten. En niemand merkt dat je ontmaagd bent

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou keuze ligt aan jou, ik ben ook een Islamitische jongen mijn afkomst is Krims (Tataars) en ik had al 2 keer relatie wat gebroken is en had totaal 6 keer seks gehad maar ik vertel het niemand maar ja is je eigen keuze of je doet stiekem of je volgt de regel

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Seks voor het huwelijk is in Nederland geoorloofd. Onrein ben je als je je zelf niet wast en doucht. Dat is onrein

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @Meisje 15, topicschrijver Seks buiten huwelijk is haram. Wil jij naar de jenna of niet Laat je familie niet teleurstellen. Vergeet niet waarom je op deze aarde bent. Het enige wat jij belangrijk vind is een lekker gevoel krijgen. Wat is je volgende stap Aan drugs beginnen?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook moslim maar leef als Nederlandse jongen. Daar komt bij dat ik ook nog op jongens val. Het was niet makkelijk voor mijn ouders. Maar ik kan nu leven zoals ik wil. Ik ben geen maagd meer, heb 2 leuke vrienden. Je bent zelf baas over je leven, jij moet dingen kunnen doen die je wilt doen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn moslim (ik dus eigenlijk ook) Mijn ouders zijn in bepaalde dingen best wel westers. Maar ik moest wel een hijab dragen. Na dikke ruzie lieten ze de keuze aan mij of ik m wel of niet om deed. Heb m nooit meer om gehad. Heb een Nederlandse vriend. Mijn moeder weet dat ik ontmaagd ben, mijn vader weet dit niet. Sinds een jaar zijn mijn ouders gescheiden en mijn vader is terug gegaan naar Turkije.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon niet doen. Je krijgt er later wss spijt van

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • De vraag is ... is het jouw geloof of dat van je ouders/grootouders/familie/...?

    Ik zou ook christen moeten zijn : ben gedoopt, eerste communie, plechtige communie, de hele rimram. Maar nu? Jaren geleden dat ik een kerk nog van binnen heb gezien (behalve voor wat begrafenissen, dopen en huwelijken van kennissen). In theorie mogen wij ook geen seks hebben voor het huwelijk.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon doen meisje , jij hebt ook recht op lekkere sex , ook al ben je moslim

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet aan je ouders vertellen, hoe redelijk ook het gaat ze pijn doen. Maar je moet jezelf niet gaan kwellen door het niet te doen. Dus zal je het ‘stiekem’ moeten doen. En dat kan best, maar moet je wel zorgen dat je bijvoorbeeld in een andere stad iemand leert kennen. Of iemand. Aan een andere cultuur. En dan gewoon ervan genieten, sex is menselijk. Iedereen doet het!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ouders zouden mij echt afmaken als ze erachter komen dan ik seks heb gehad dus laat staan het vertellen!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Echt moeilijk dit. Als je je ouders vertrouwt kan je het altijd tegen hun zeggen, wie weet zijn ze er heel redelijk over. En als je echt iemand hebt met wie je seks wilt hebben kan je het ook stiekem doen maat dan moet je wel echt voorzichtig zijn.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisjes hebben een magden vlies, als een meisje voor het eerste gepenetreerd door een jongen wordt, dan breekt de vlies en ontstaat er een bloeding! Daaraan kan een jongen en zien en merken dat een meisje voor het eerst sexueel aktief was. Soms willen er vliezen gaan breken door een sport inspanning en of een bezoek bij een gienaekoloog!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • In sommige culturen is het een schande als er na de huwelijksnacht geen bloed op het laken te vinden is. Dan was je dus geen maagd meer is dan de opmerkelijke conclusie, Onzin uiteraard, want niet alle maagden hebben bloedverlies, en het maagdenvlies kan bijvoorbeeld al gescheurd zijn door paardrijden of iets dergelijks . De kans is zeer klein dat iemand merkt dat je geen maagd meer bent. Tenzij je je in bed voordoet als een volleerde pornoactrice :)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee, dat kun je niet zien of voelen.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten