Skip to content
30 reacties
2383 weergaves

Liever een man dan een jongen

Ik heb al 3 jaar sekservaring. Eerst met een jongen van mijn eigen leeftijd, toen iets ouder. Maar ben nu al vaker met een man naar bed geweest. Het geeft mij meer wat ik verlang en meer dan wat een jongen mij kan geven. Ik hou niet van snel, het mag van mij lang duren... Meer jongens met deze ervaring?

17 jaar
6 jaren geleden

30 Reacties

  • Jongen denk dat jij vies bent want de seks die ik had met jongens van mijn leeftijd waren heel verzorgd. En de seks was ook heel goed en had ook geen pijn. Allemaal onzin wat hier staat.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mannen van 30 of een paar jaar ouder vind ik aantrekkelijker dan jongens van mij eigen leeftijd. Ze zijn op het hoogtepunt van de ontwikkeling van hun lichaam. Ze kennen vaak alle geintjes op seksueel gebied en doen nauwelijks pijn als ze in je kont gaan. Ze verzorgen zichzelf ook beter. Stinken niet, gebruiken deodorant enz.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts: inderdaad zijn mannen rond de dertig veel beter in bed en zien er mannelijker uit. Zij hebben veel meer ervaring en zijn het best in staat een jongenslichaam flink te verwennen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • klinkt voor mij niet echt goed. heeft zelfs iets 'pedofiels' denk ik. hoe oud is die man? drie keer zo oud als jij?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben vorige week door een man ontmaagd. Mijn ouders zijn voor 6 weken naar familie in Australië. En ik ben zolang bij een vriend van mijn ouders, die ik ook al me hele leven ken. Thuis ben ik altijd bloot en dat mag bij hem ook. Sinds vorig jaar zomer hebben we iets. Ik had al een dildo en hij mocht zien hoe ik m in deed. Vorig weekend hebben we het gedaan wat super was. Mijn ouders weten dat wij vrij met elkaar omgaan. En ook dat ik graag bij hem ben. Eind deze maand ben ik 16 en krijg van hem een weekend Barcelona.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gefeliciteerd met je comming out. ook super van je ouders dat ze het toch accepteren. Hoe ging de rest van je comming out? En hoe gaat het nu tussen jullie?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben uit de kast! Heb het dinsdag aan mijn ouders verteld. Dat ik gay ben keken ze niet vreemd van op. Hebben ze ook geen probleem mee. Toen ik zei dat mijn vriend 30 is waren ze niet zo enthousiast. Mijn vader zei niets, mijn moeder vroeg wel van alles. Ze wilden hem wel graag ontmoeten voor ze echt een mening konden vormen. Gistermiddag kwam hij. Hij stapte uit de auto en toen zei mijn moeder weet je zeker dat ie al 30 is? 20 hadden ze ook gelooft. Het voelde goed, zowel van mijn ouders, met name mijn moeder, als van mijn vriend zijn kant. Voel me happy!!! Niet verwacht dat het zo zou gaan en geen spijt van... Nu lekker verder uit de kast komen en verliefd kunnen zijn!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • M14 Heb jij het dan geleerd op een oude fiets?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Op een oude fiets moet je het toch leren zeggen ze

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat leuk om te lezen. Liefde is iets tussen twee mensen en laat zich niet beperken door leeftijd. De liefdesrelaties van deze 16 jarige jongens tonen het aan. Voor ouders en anderen is er maar één optie en dat is accepteren. Want deze jongens verdienen het om gelukkig te zijn in de liefde.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het er al met mijn vriend over gehad om er voor uit te komen. Dat maakt het zeker een stuk makkelijker. Mijn ouders zullen het moeten accepteren. Ik ben niet van plan het uit te maken als zij dat willen. Sinds 2 maanden neuken we zonder condoom en hij komt nu lekker in me klaar. Dat begon nadat hij vroeg of ik wil trouwen. Dat wil ik héél graag! Nog een jaartje en 3 maanden...dan ben ik 18...

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j 16. Super dat je vriend het zo deed. Dan voelt hij ook diepe gevoelens voor jou. Misschien kunnen jullie samen kijken hoe je uit de kast kunt komen. Jij verdient het ook om te leven zoals jij wilt en uitkomen voor je geaardheid. Gewoon verliefd kunnen zijn en niet steeds er om moeten denken dat het niet opvalt. Dan ben je ook veel minder gespannen als jullie neuken. Mijn vriend en ik hebben er geen spijt van dat we er gelijk voor uit kwamen. We kunnen vrij met elkaar omgaan en daar heb jij ook recht op! XXX T*m

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een vriend van 32. We kennen elkaar al 3 jaar. Zijn heel goed bevriend geraakt. In het begin waren we gewoon vrienden en kon ik alles met hem bespreken enzo. Hij had ook een vriend die ik goed kende. Toen het uit ging met zijn vriend merkte we dat er iets veranderd was tussen ons. Maar omdat we zoveel verschilden van leeftijd wisten we ook dat het niet klopte ofzo, maar dat gevoel bleef wel. Heel vaak zeggen mensen dat een oudere jongen dan misbruik maakt. Maar ik weet zeker dat dat bij ons niet is. Ik voel me gewoon heel fijn bij hem en zijn leeftijd maakt mij niets uit ook al weet ik dat het niet mag en kan en blablabla. Ik heb nu sinds een jaar ook sex met hem. Hij is ook de enige waar ik sex mee heb gehad en ik zou ook niet met een ander willen nu. Het voelt gewoon goed. Ik vind dat iedereen zelf moet weten wat hij doet en als het goed voelt dan moet je het gewoon doen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Nu valt mij ineens op, dat men het nooit heeft over ' heterofilie '. Zou het niet kunnen, dat al de rest als buitenissig wordt beschouwd en daarom een specifieke naam krijgt ? Met alle respect overigens voor wie zich dan weer ' bibliofiel ' ( = iemand die van boeken houdt ) noemt !

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als een man van een puber jongen houd word dat Efebofilie genoemd.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @j21. Jaa het zit super goed tussen ons. Het begon in januari en het is nog steeds dik aan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als het goed zit tussen jullie dan is het OK.

    Grappig om te zien dat hij je vanaf de eerste minuut al meer dan leuk vond en dat waarschijnlijk niet eerder heeft durven vertellen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16. Een jongen waar ik het 1 keer mee had gedaan kwam in de zaak om te bestellen. Ik vroeg aan mijn vriend of hij die jongen wilde helpen. Ik bleef in de keuken. Toen hij weer weg was vroeg mijn vriend waarom ik hem niet wilde helpen. Toen zei ik wat er was gebeurd. Een week later noemde hij me perongeluk schatje. Toen ik vroeg waarom hij dat zei antwoorden hij dat hij me vanaf de eerste minuut al meer dan leuk vond. Die avond moesten we samen afsluiten. We keken elkaar aan en toen zoenden we al. Dat duurde 2 maanden. Toen vroeg hij wat het tussen ons betekende. We hebben goed gepraat en we wilden allebei meer. Na het werk ging ik met hem naar huis en toen hebben we het gedaan. Niet mij. Eerste keer. Nu is het vet aan maar niemand weet het verder nog. Ook niet op de zaak

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16. Hoe kwam hij er achter dat jij ook gay bent? En wat gebeurde er toen?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @16 Ik loop al wat jaren mee in de gaywereld en weet ondertussen dat relaties met 16 en veel ouder nooit echt heel lang duren.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten