Skip to content
18 reacties
2539 weergaves

Vraag aan meisjes, worden jullie opgewonden als een jongen zijn piemel laat zien?

Ik ben 17 jaar en heb laatst helemaal naakt voor een meisje gestaan en me op haar afgetrokken. Het was op een fietspad door het bos. Ik vraag me af of meisjes opgewonden raken als een jongen plotseling naakt voor hun staat en zich aan het aftrekken is.

17 jaar
6 jaren geleden

18 Reacties

  • Natuurlijk gaat het er niet om welke geaardheid je hebt. En ik keur het zeker niet goed wat die gast doet. Ik denk dat een verkrachter, zoals jij het zegt, wel ff anders te werk gaat, of denk je van niet? Het is niet oke wat TS doet of deed, maar ik snap de menselijke drang wel. 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat een raar idee om te denken dat een meisje opgewonden zou worden van het zien van een al of niet stijve piemel van een onbekende jongen.
    Het meisje zal eerder denken met een mogelijke verkrachter te maken hebben het op een gillen zetten en bij wat meer lef krijg je een ongelofelijke trap voor je kloten.
    Het doet er toch helemaal niet toe of je hetero,gay of Bi bent, ik loop graag naakt en ga ook naar het naakt strand, ik vindt bloot zo gewoon dat het me vaak niet eens opvalt hoe de ander er uit ziet, meisje of jongen en een stijve die krijg ik daar echt niet van, volgens mij worden meisjes ook niet opgewonden van het zien van een naakte jongen of meisje daar is gewoon iets meer voor nodig zoals lekker knuffelen en zoenen.
    Zo maar je piemel tonen aan een meisje is denk ik een seksueel agressieve benadering van een meisje en ik zou het prima vinden als mijn zusje je tegen kwam met je piemel uit je broek ze je een trap voor je kloten geeft, het is idioot gedrag.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeg hee! Meisje18! Ik snap wel dat je zo reageert, maar zo gek vind ik het niet. Oke, ik zeg het eerlijk, ik ben gay, dus ik zou het niet doen :) al snap ik je reactie wel. Seks is een drang, daar kunnen velen echt niet veel aan doen. Maar ik geef toe dat TS wel wat te ver gaat. Maar om nou gelijk geweld te gebruiken lijkt me niet zo effectief.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @topicstarter: Hoe reageerde dat meisje? Ik zou je hard en recht in je kloten schoppen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee ik vind van niet

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben eem meisje van 17 en ik zou dat heel heel raar vinden. Ik zou die jongen die dat doet meteen knock out slaan. Ga in de porno industrie werken als je je zograag wil aftrekken in beeld vzn anderen...

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind piemels wel opwindend, en de meeste meisjes denken volgens mij wel zo, maar als je het onaangekondigd doet, kan een meisje geshockeerd worden, zeker als ze er helemaal geen behoefte aan hebben kan het heel invasief overkomen. Als we in de stemming zijn en je vraagt of we een kijkje wil nemen, graag. Maar als je onaangekondigd een bosje uit komt te rukken zou ik hard wegrennen. Veel meisjes zouden denken dat je hen wilt verkrachten met zulk gedrag... Geloof me, een vriendelijke lach is een veel betere versiertruk.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben gay
    lijk me wel lekker om dat te zien
    Maar ik kan best begrijpen dat de dames er van schrikken
    doe het dan bij een h.o.p.
    dan word je nog door andere mensen verwend

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat eng.
    Als ik iemand zoals jij tegenkom zou ik heel erg bang worden.
    Je bent gewoon een potlootventer en dat is strafbaar.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Yo TS, seks moet wel leuk blijven, maar jij gaat echt srs te ver. Heb ff een beetje respect voor de meiden. Thx.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Gast je moet je gaan gedragen voordat je Michael P. V.2 word

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey @gast17, ik ga ook best wel ver (alleen dan met boys) maar ik vind het echt niet normaal wat jij doet hoor. Al verkracht je niemand zoals je zegt, maar het is abnormaal gedrag wat je vertoond. Vooral bij meiden. Ga er ff over nadenken waar je mee bezig bent!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jij snapt het echt niet he? Het is door kerels als jij dat #me too ontstaan is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik schrik wel een beetje van de reacties....denken alle meiden er zo over? Ik ga niemand de bosjes insleuren en verkrachten of zo. Het meisje heeft mijn piemel gezien en gezien hoe ik klaarkwam. Vond het stiekum best geil.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat je hulp moet zoeken want je bent fout bezig.

    de volgende stap os dat je zo'n meisje van haar fiets sleurt mee het bos in en wat aan doet.

    zo'n meisje is voor de rest van haar leven getraumatiseerd en jij hebt een stempel op je naam als zedendelinquent.

    trek je lekker thuis af bij filmpjes of foto's van meisjes op de computer

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan vind ik je een engert en heel erg zielig.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit vind ik eerder eng dan dat ik hier opgewonden van wordt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben dan wel geen meisje maar gelet op wat momenteel op meidenvragen staat, vrees ik dat je eerder een trap in je ballen riskeert. Maar wel boeiende vraag. Benieuwd wat de meiden zullen reageren.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten