Skip to content
9 reacties
994 weergaves

Anaal vingeren

Ik vind het enorm fijn om mezelf anaal te vingeren maar ben wel gewoon hetro. Het zou mij echt heel geil lijken om een dildo of vibrator te gebruiken maar durf deze niet te kopen. Hebben jullie misschien alternatieve voor een vibrator of dildo?

18 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Toen ik merkte dat het lekker was om anaal te vingeren, ben ik stiekem de dildo van mijn zus gaan gebruiken. Deze lijkt op een echte penis, en heeft zelfs een zachte eikel en loshangende ballen. Omdat die eikel poreus is moet er wel een condoom worden gebruikt.Er zit en metalen beugel aan, waar door deze in alle standen en houdingen kan worden gebruikt. Ik wist echt niet wat me overkwam, toen ik er voor de eerste keer mee experimenteerde. Alleen reeds in de spiegel te zien,hoe hij onder het stoten met de ballen tussen mijn billen kletste, deed mijn penis zo stijf staan, dat ik al zowat vanzelf klaar kwam. Schets mijn verbazing en opwinding, dat het stootgenot, ineens tot in mijn stijve begon door te dringen, en ik gelijk een meisje werd klaar geneukt. Ik heb het nog niet gedaan, maar vraag me nu wel af, hoe lekker het wel niet is, om echt genomen te worden.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hilarisch! Je moeders vibo? Wow heftig man, en kapot grappig, maar ook geil.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik gebruik af en toe m'n moeders vibrator.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier Heb zelf ook gekeken om een vibrator te kopen lijkt me echt heel spannend om dat te doen. Maar ik zou echt niet weten waar ik deze zou moeten verstoppen. Gebruik nu een handvat van een schroevendraaier of een scheermesje (zonder mesje) met trilfunctie er op. Dat is echt zo lekker die trillingen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou dit zeker NIET doen, met een pen of potlood! Als er scherpe dingen of splinters aan zitten en je inwendig openhaalt kan je een hele erge ontsteking krijgen. Niet doen dus. Gebruik iets wat echt glad is, of koop een dildo. Alleen wat moeilijk kopen denk ik als je nog thuis woont.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • TS, waarom zeg je nou weer dat je geen homo bent? Als je dat nou gewoon geil vind om te doen dan doe je het toch? Heeft totaal niks, maar dan ook echt helemaal niks met homoseksualiteit te maken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben jongen van 15

    ik had ook ergens gelezen dat dit supergoed voelden dus heb dan maar eerst met een vinger geprobeerd en dat voelde niet zo lekker idd. Dan heb ik gelezen dat je dat met een pen of potlood is moet proberen en amai da voelde goed, ik was nog nooit zo goe klaargekomen. echt een aanrader om is te proberen met pen of iets anders smal en langwerpig. ik doe dit nu elke keer als ik ga rukken

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb dat een paar keer gedaan omdat ik gelzen had dat het superheerlijk was. Bij mij toch niet en het deed wel een beetje pijn toen ik mijn vinger er weer uithaalde.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • hey     ik ben ook hetero en ik vinger mezelf ook anaal dat is echt het best wat er is. ik ben nu ook aan het proberen een lang dun flesje er aan het in krijgen. dit heeft ongeveer een diameter van 2,5 cm

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten