Skip to content
8 reacties
741 weergaves

Seks

Kan je eigenlijk seks hebben zonder je kleren uit te doen?

14 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Volgens mij niet. Probeer een bos

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @ TS

    Je hoeft je kleren helemaal niet uit te doen, om seksuele gevoelens te krijgen of op te wekken. Toen ik 14 was, ben ik zo twee keer klaargekomen. De eerste keer was, toen mijn vriendje van vier jaar jonger bij hem thuis in mijn broekje zat en met zijn vingers tot bij mijn piemel geraakte. De tweede keer lag ik na een spelletje op mijn buik op bed, mijn handen vastgebonden op mijn rug. En toen tastte mijn vriendje opnieuw zo 'n vijf minuten tussen mijn benen tot het opnieuw zo ver was.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn bericht is een beetje afgebroken, als meisje moet je dan wel 'n beetje voorover buigen met je handen op een tafel of stoel. De jongen, of man moet dan wel zijn broek los maken en zijn onderbroek naar beneden hihi en het liefst wat glijmiddel of zoiets gebruiken en het condoom niet vergeten, anders moet je het beter sowieso niet doen...

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Nog een keer, mij. Maar waarom zou je dat willen? Het is veel lekkerder om te vrijen, helemaal naakt, heerlijk tegen elkaar aanknuffelen en uiteindelijk één te worden door seks te hebben..

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Haha grappige vraag! Natuurlijk kan het als meisje wel, vooral als je 'n kort rokje draagt, gwn je slipje beetje opzij schuiven en je partner kan er inkomen, zeker als je

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Seks is eigenlijk alles, zolang het voor die persoon seks gerelateerd is. Zelfs een seksuele prikkeling of fantasie is een vorm van seksbeleving. Dus wat de TS vraagt is echt wel seks.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat kan zeker. Vooral jonge stelletjes doen het zo omdat ze niet meteen een plek hebben waar ze mekaar kunnen uitkleden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hangt ervan af wat je bedoelt met 'seks hebben'.

    Je kan iemands geslachtsdelen door de kledij heen masseren zachtjes de borsten strelen.

    Ik vind dat dit seks is.
    Maar anderen denken er niet zo over.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten