Skip to content
9 reacties
5837 weergaves

Wanneer is een jongen goed in neuken?

Wanneer vinden jullie een jongen echt goed in neuken?
Vaak lees ik dat meiden jongens goed vinden neuken, maar wat maakt een jongen nou echt goed in seks?

19 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik vind een goeie sexpartij met een jongen imeer dan alleen neuken. Er zit veel meer bij als voorspel met zoenen en strelen en beffen. Alleen als ik heel geil ben neuk ik gelijk, naar vaak heb ik wel voorspel
    Nodig om in de stemming te komen. Als ik in de stemming ben is het gevoel van een pik in je onbeschrijfelijk lekker, dus sex is zeker niet compleet zonder. Een jongen kan dan goed neuken als hij zo neukt dat precies tegelijk met hem kan klaarkomen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Yep dit is leerzaam. Heb helaas nog geen ervaring maar zal binnenkort wel verandering in komen. En dan wil ik niets liever dan mijn vriendin verwennen. Want beffen, gepijpt worden en neuken, daar droom ik van.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een jongen is goed in neuken wanneer hij precies weet wat ik graag heb. Dus dat de korte en lange diepe stoten elkaar perfect afwisselen zoals ik het graag wil. dat ik hem niet moet sturen omdat hij zelf weet hoe hij me kan verwennen, dat hij gemotiveerd is om mij genot te verschaffen en dat hij er zelf ook erg van geniet, en dat hij uiteraard geilt op mijn lichaam. Als hij merkt dat het niet lukt om me te doen klaarkomen in de tijd dat hij bijna gaat klaarkomen, mij bvb klaarbeft en dan daarna verdergaat met neuken totdat hij is klaargekomen, ik misschien ook dan klaarkom, omdat hij weet dat het gemakkelijker gaat voor mij als ik al klaargekomen ben, ...

    M.a.w.: de meeste van de criteria kun je pas inlossen wanneer je samen al veel seks gehad hebt OF wanneer je een natuurtalent bent OF al ontzettend veel ervaring hebt bij andere sekspartners en ik exact dezelfde smaak heb. 😉

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel meiden vinden beffen nog fijner dan neuken heb ik al ondervonden.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Enige punt naar mijn idee is er voor zorgen dat je vriendin het fijn heeft en klaarkomt en dus niet in de eerste plaats aan jezelf denken. Daarbij hoort natuurlijk ook je uithoudings- vermogen zonder klaar te komen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • En nog vijf tips en dan hou ik er mee op. 1. Zanik niet tijdens het neuken. Lekker, schat? Hoe voelt het, schat? 2. Laat je gaan: kreun, hijg, zucht. Meiden vinden dat heerlijk. Normaal toch: niemand wil in stilte geneukt worden. 3. Laat haar het tempo bepalen en volg haar bewegingen. Zij voelt het best wat lekker is. 4. Vergeet het naspel niet. Draai je nooit meteen om om te pitten. Meiden hebben een enorme knuffelbehoefte na de seks. 5. Breng wat humor in bed. Hebben jullie een blooper? Geen schaamte maar schateren!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Uithouding is belangrijk. Controle over je orgasme. Potentie ook belangrijk: meermaals na elkaar kunnen. Tempo ook belangrijk: zacht en traag beginnen, niet meteen gaan wippen als een konijn. Uitvinden hoe je met je penis maximaal haar clitoris kan stimuleren. Niet altijd evident. Afwisseling: niet telkens hetzelfde standje. En, last but not least, je gereedschap. Een lange penis vinden ze vaak pijnlijk. Een korte penis floept er vaak uit en dan moet je weer herbeginnen. Dat komt klunzig over.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoals de jongen van 21 jaar aangeeft, behoort het kunnen uitstellen van klaar komen daar toe. Mede om dat dit in relatie staat tot het kunnen inspelen, op de behoefte van het meisje of jongen. Respect. dus niet klaarkomen, voor de ander het orgasme beleeft.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens mij hoe langer je kan doorgaan (zonder klaar te komen).

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten