Skip to content
9 reacties
1215 weergaves

Hoe kan je aan een man zien als hij sex met je wil (lichaamstaal)

Mijn vraag is aan de jongens en/of mannen Hoe kan je zien aan ze dat ze sex met je willen ik heb eens seksuele voorlichting gehad en die zeggen dat als een man diep in je ogen kijkt of naar het lichaam kijkt en als Dank de tong langs zijn lippen gaan dat dat een teken is maar is dat waar?? Jullie meningen

21 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Meestal zie je het aan een soort koortsachtige en opgefokte blik in hun ogen. En als ze opdringerig en kleverig zijn. Of als ze onoprechte complimentjes maken, of slijmen, vb.: "Schoonheid, wil je met mij iets gaan drinken?" Er is niemand die zo tegen een meisje spreekt, tenzij hij op sex uit is. Dus dat soort dingen. Wanneer andere jongens een meisje proberen krijgen voor sex, haal ik ze er zo uit. Ik snap eigenlijk niet waarom die meisjes dat zelf niet zien? Als er bij jou in de buurt eens een carnaval-optocht is, of buikdanseressen, of zo, let dan stiekem op de jongens en mannen die daarnaar kijken. Of let op het verschil in omgang met jou, als je losse en lelijke voddekleren draagt, of als je strakke leggings draagt waarin je billen zichtbaar zijn. Dan zie je het verschil ook. Of ga eens naar de haan in het kippenhok kijken, als hij bronstig is. Die doet even dwaas.   Sex heeft bij jongens soms niets met liefde te maken, het zijn gewoon hun hormonen die een opstoot krijgen als ze borsten en billen zien. Het is een soort lichamelijk automatiekje.   Maar gewoon recht en lang in de ogen kijken, heeft er niets mee te maken: veel jongens en meisjes, en mannen en vrouwen, doen dat gewoon altijd wanneer ze met iemand praten, alleen maar om te zien hoe hun gesprek overkomt, of de ander het begrijpt, en hoe die reageert.   Gewoon naar lichamen kijken, kan wijzen op zin in sex, maar het hoeft niet. Sommige jongens kunnen ook gewoon genieten van een meisje met mooi kontje of mooi gezichtje, zonder dat ze zin hebben om haar te bespringen. Zoals je kan genieten van een mooi landschap, of van een mooie voorbijrijdende auto, zonder dat je daar je piemel in moet steken. Je ziet het verschil aan de manier waarop ze kijken en zich gedragen.   Maar het is wel verstandig om ervan uit te gaan dat bij jongens altijd diep in het achterhoofd toch een beetje de vraag speelt: "hoe zou sex met haar zijn?" Of: "hoe zou ze er naakt uitzien?" Ook als ze niet de bedoeling hebben om met het meisje naar bed te gaan, of als ze er een afkeer van zouden hebben, het gaat toch even door hun hoofd. Hormonen, weet je wel...  

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij een dikke bobbel in de broek heeft?     Mannen zijn vrij simpel vind ik, elke vorm van interesse jouw kant op mag je opvatten als een teken dat hij iets wil.     Zo zijn wij mannen nou eenmaal.     Vrouwen zijn juist moeilijk te doorgronden, een lieve glimlach betekent vaak niets bijzonders.  

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje21, ik heb buiten wat ik al schreef hier geen verklaring voor. Mss is het "likkebaarden"? Doet iedereen bij het zien van iemand of iets waar hij zin in heeft. Seks maar ook gewoon een ijsje of een frisse pils. Echt geen idee. Ik doe het niet.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 20,en als zijn lippen al vochtig waren en hij gaat toch met zijn tong langs zijn lippen wat is dat teken dan? Of is het gwn hetzelfde?want soms zie ik dat wel.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha best wel geinig Hoe jullie dan zo over denken wij vrouwen/meiden denken eigenlijk bijna precies hetzelfde als jullie

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • TS, wellicht doen ze het onbewust. Ze maken hun lippen vochtig omdat ze jou willen zoenen. Niemand zoent graag kurkdroge lippen. Of ook: in hun onderbewuste denken ze al aan beffen. Zo zijn we nou eenmaal.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 20, nou soms zie ik als een man naar mij kijkt dan kijkt hij mij met een doordringende blik aan en gaat dan met zijn tong langs zijn lippen wat betekent dat teken dan? Want er zijn ook best wel jongens/mannen die dat doen weet je dan wat voor signaal dat is?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Met de tong langs de lippen? Nou nee, meiden doen dat. Lippen bevochtigen, haren achterover gooien, ogen wat vochtig maken en mysterieus kijken. Heerlijk! Jongens? Goeie vraag. Heftig gaan ademen met hun borst en niet langer met hun buik. En ja, de bobbel in de broek natuurlijk.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij lang naar je tieten kijkt

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten