Skip to content
25 reacties
10467 weergaves

Douchen/in bad met vriendin

Hallo allemaal, Graag zouden mijn vriendin en ik is een keer samen douchen of samen in bad gaan, en willen dat graag doen als we alleen met z'n tweeën thuis zijn, alleen we zijn allebei niet zo vaak alleen thuis... Nu zou het ook kunnen als onze ouders gwn thuis zijn, maar hoe zou je dat dan kunnen vragen/zeggen? "Yo pap en mam, ben ff douche met (vriendin)". Is dat niet raar?

16 jaar
7 jaren geleden

25 Reacties

  • ik heb al met men vriendje in bad gezeten super lekker

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het nog niet gedaan maar wel vaak met mijn bff. Wordt heerlijk je haar gewassen en scheren op lastige plekken is dan ook geen probleem.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga met mijn lief samen in bad ouders hebben geen probleem mee ze zeggen als jullie er klaar voor zin doe maar ook de ouders van mijn vriendin hebben er geen probleem mee

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Stelletje van 15 bij mij in de buurt waren ook hopeloos om zoiets te doen samen en besloten naar een bos te gaan, maar heb geduld.
    Je krijgt een kans, kleedkamer na de sport, camping samen in een tentje, misschien zelfs bij een vriend thuis als er niemand anders is.
    Probeer het gewoon te vragen aan je ouders of het goed is maar neem er de tijd voor, je weet zelf ook wel welke ouder je aan moet spreken voor welke vragen toch? ;) Die zal dat wel overleggen met de andere ouder en je krijgt een oordeel, en toon ook dat jullie serieus zijn samen, dat geeft ze meer vertrouwen in je plannetje :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Samen douchen betekent natuurlijk dat jullie waarschijnlijk ook seks zullen hebben. Dat jullie dat graag willen is best begrijpbaar, maar jullie ouders vinden jullie vast veel te jong. Volgens mij is het beste om het bespreekbaar te maken dat je meisje bij je blijft slapen, als je dat van elkaar hebt is samen douchen natuurlijk geen probleem meer. Maar om toestemming te krijgen als je 16 ben is niet zo gemakkelijk, denk ik. In mijn geval heb ik het van elkaar gekregen dat ik het mocht toen ik 17 werd. Maar daarvoor deden wij alles stiekem. Omdat mijn moeder het een beetje in de gaten begon te krijgen gaf ze toestemming.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn schoonvader vind het helemaal niet raar ik vind het weer raar dat hij het nietvraar vind

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Gezellig om met z'n tweetjes samen in bad te gaan.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben met mijn 2 ex vriendjes en nu met het 3de vriendje samen wezen douchen bij mij thuis. 

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik mag altijd met vriendinnetjes in bad of douchen met jongens denk ik niet, maar wil ik ook niet.

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik herken je gevoel.. Mijn vriend en ik hebben nu ondertussen bijna 1 jaar en wouden eigenlijk wel samen douchen. Ik ben niet zo van straight to the point en hij wel. Ik heb er dus een beetje heel verhaal om heen zitten breien dat een vriendin dat van mij al had gedaan, we ons prettiger voelde als we dit eerst deden voordat er andere stappen ondernomen werden. Doe waar je je goed bij voelt.. Het vragen is altijd lastig maar denk dat als je ouders door hebben dat de relatie wel erg serieus is en bijna elk weekend bij elkaar slaapt, ze niet raar er van op staan te kijken. Mijn vriend bijv. Douchte voorheen alleen en daar is nu verandering in gekomen ??

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @J12, voor een 16 jarige is 2 jaar best lang hoor.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 15 Dat wil je toch juist? Hoe kan je daar nou bang voor zijn, en wat denk je, natuurlijk krijgt hij een stijve, dat is nou eenmaal hartstikke normaal...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Al 2 jaar????...... pas 2 jaar

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Onze ouders zijn bang dat ik zwanger raak terwijl ik de pil slik en we hebben al 2 jaar samen best kinderachtig😒

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • J 13 pubertijd... sex... zwanger worden... enz enz enz

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 16, Je bent al 16... Als t dan niet mag is t wel heel raar (maarja dat is mijn kijk erop)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben samen met mijn vriendje samen wel eenw onder de douchen gegaan onze ouders zijn heel erg tegen op seks op deze leeftijd en op 1 kamer slapen maar we zijn een keer betrapt met het douchen erna hebben we nooit meer samen gedoucht

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als meisje ben je dan niet bang dat je vriendje een stijve krijgt ?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik wilde ook met mijn vriendje samen in bad maar dat mocht niet van mijn ouders. toen ik zij dat we in zwemkleding gingen vonden ze het wel goed. ik heb daarna de deur op slot gedaan en zijn we gewoon naakt met elkaar in bad geweest.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga ook vaak met een vriend samen in bad en zijn allebij geen homo

    12 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten