Skip to content
5 reacties
5535 weergaves

Vriend pijpen

Ik heb een goede vriend die ik al vanaf de kleuterschool ken en de afgelopen jaren is hij gewoon best leuk geworden.
Ik ben hartstikke hetero maar wil experimenteren met die ene vriend eigenlijk.
Ik heb het er al eens in het algemeen met hem over gehad, wat hij ervan vond als mensen dat doen.
In eerste instantie is dat natuurlijk raar voor hem.
Zijn reactie was dan ook : ''best apart''.
Maar hoe kan ik nou het best zorgen en proberen om toch is wat experimentjes met hem te doen?

13 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik denk dat veel jongens wel experimenteren met elkaar als ze jong zijn, om later gewoon te trouwen met een vrouw. Je hoeft dus echt geen gay te zijn. Ikzelf heb ook gerukt en gepijpt vroeger, maar ik moest er bijvoorbeeld niet aan denken om ook te zoenen met een jongen, dat leek me walgelijk. En sommige jongens vinden samen rukken ok, maar pijpen weer niet. De meeste jongens zouden het diep in hun hart wel willen proberen voor een keertje , maar willen niet worden geassocieerd met gay zijn.
    Daarom moet je het subtiel aanpakken. Nooit zomaar vragen of je hem mag pijpen, dat schrikt af. Inderdaad door bijvoorbeeld samen porno te kijken en dan zeggen "ik heb een stijve lul gekregen, jij ook ?" Afhankelijk hoe de ander reageert kun je dan rustig aan verder vragen. Maar als je de indruk krijgt dat de ander echt niet wil moet je dat ook respecteren.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • bij mij is het wel makkelijk gegaan. wij zijn ook hetero maar toch heel nieuwsgierig naar andere jongens.   dus ok, misschein zijn we wel een beetje homo ja.   we lagen in bed te kletsen over aftrekken en hoe de ander dat het liefste deed en toen vroeg hij zich af hoe het zou zijn om dit bij elkaar is te proberen. hij begon er zelf over dus dat was makkelijk. We hebben toen eerst wat aan elkaar gevoeld wat al best spannnend was trouwens en daarna hebben we elkaar tegelijk getrokken en zijn we ook klaargekomen. dit doen we nog steeds als we bij elkaar slapen maar verder gaan we niet. ik heb zijn piemel wel is gellikt maar dat vond hij dus niks en eigenlijk te ver gaan..maar ik wilde wel, maar ik heb respect ervoor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk het ook. Ook al zou je experimenteren met n jongen, dan nog geloof ik ook niet dat je dan 100% hetero kan zijn. Maar er zijn er die gelijk zeggen dat het gay is. Dat vind ik flauw, want ik weet wat gay is omdat ik t zelf ben. Tuurlijk zou je gay kunnen zijn, maar kdenk dat de meeste jongens redelijk bi zijn. Als je srs 100% hetero bent dan denk ik dat je nooit iets met een andere jongen zou doen, ook niet om te experimenteren.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • No way, als je er aan denkt om een jongen te pijpen ben je niet hetero, geloof er niks van... Anders fantaseer je hoe het is om een vriendin te beffen ofzo...

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • weet je zeker dat je hetro bent ?

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten