Skip to content
6 reacties
929 weergaves

Wil graag experimenteren

Hey, ik ben een meisje van 16 en heb zou heel graag eens willen experimenteren met een vrouw. Ik heb wel al iemand op het oog en ze is een stuk ouder dan mij maar dat vind ik alleen maar fijn. Als we met elkaar praten hebben we het nooit over seks maar ik weet wel dat ze er van houd. Alleen dat heeft ze me ooit een keer via facebook gezegd. Ik wil super graag met haar experimenteren en eind deze maand gaan we afspreken, gewoon om eens wat te drinken en bij te kletsen maar hoe kom ik op het onderwerp seks en dat ik het een keer wil proberen met een vrouw? Ik wil niet voor gek staan en haar kwijt raken. Ik wil dat het heel soepel verloopt maar ik ben daar vrij verlegen en nerveus voor. Hebben jullie hier ervaring mee en hoe zorgde je ervoor dat je kon experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht?

16 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Helemaal meer eens @jongen19! Mensen roepen heel snel dat imd een pedo is. Ikzelf val op me eig leeftijd maar ook op ouder. Zo weird is dat niet. Idd ze is geen 12 maar 16!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • waar slaat dat nou weer op jongen16??

    je trekt een heel rare conclusie.......

    dat meisje zoekt gewoon een ander vrouw-persoon om te experimenteren, meer niet.
    ze is 16, geen 12!

    denk ff na voordat je hier vanalles gaat roepen

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • lol je zoekt dus een pedo vrouw

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Gevoelens benoemen, dat werkt, is ook niet raar als je vanuit jezelf praat. En over seks kom je vanzelf een ker zo terloops te spreken, en dan zíe je wel hoe ze reageert. Verwacht niet gelijk seks met haar, maar ga wél voor een open gesprek

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • precies wat jongen16 hierboven zegt!

    gewoon vragen wat zij ervan vind en als ze positief reageert kun je altijd zeggen dat jij nieuwsgierig bent hoe het is om met een vrouw te vrijen.
    reageert ze daar ook goed op, dan kan je altijd het voorstel bij haar neerleggen of zij met je mee wil doen

    laat eens weten wat er uitgerold is

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, je kan mss gwn vragen hoe ze erover denkt? Dus of ze het mss gek vind om met een andere meid sex te hebben. Dat zijn geen rare vragen toch? En als jullie er dan over praten (en als ze het geil vind om het met een meid te doen) dan kan je mss vragen of ze het met jou zou willen doen. Gwn proberen. Dat doe ik ook, al ben ik dan wel gay, maar mij lukt het heel vaak.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten