Skip to content
2 reacties
342 weergaves

Pleegbroer

Door omstandigheden thuis ben ik in een pleeggezin geplaatst. Dit zijn best fijne mensen. Nu kan ik het heel goed vinden met mjjn pleegbroer van 16 we doen veel dagelijkse dingen samen. Nu zou ik graag een keer samen met hem willen fappen zijn piemel voelen en misschien zelfs meer, maar hoe pak ik dit het beste aan? Als het verkeerd loopt ben ik bang dat ik straks weer terug naar de jeugdopvang moet. Hoe zouden jullie dit aanpakken?

15 jaar
7 jaren geleden

2 Reacties

  • Je moet zoiets nooit te direct vragen, dat kan afschrikken. Misschien is hij helemaal niet van het fappen met andere jongens.
    Maar je zegt dat je het heel goed met hem kunt vinden, en dat maakt het al wat makkelijker. Je moet gewoon voorzichtig polsen hoe hij reageert op bepaalde uitspraken van jou. Je kunt bijvoorbeeld gerust in een gesprek zeggen dat je altijd een stijve lul krijgt als je pornofilmpjes kijkt. Dan kom je niet te gay over, en het is verder normaal. Als je geluk hebt zegt hij dat hij dat ook heeft. Als het gesprek eenmaal zover is kun je (voorzichtig !) verder vragen. Bijvoorbeeld hoe vaak hij rukt enzo. En uiteindelijk zeg je dat je geil wordt van dat praten erover en dat je zin hebt om je af te trekken. Misschien wil hij dan ook wel.
    Maar het hangt er helemaal vanaf hoe hij reageert. Als je de indruk krijgt dat hij niet wil, moet je ook niet verder aandringen. Zoiets moet namelijk wel van 2 kanten komen,

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zorg ervoor dat je niks doet met die jongen uit je pleeggezin.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten