Skip to content
5 reacties
12639 weergaves

Met nicht op hotelkamer

Hallo, op ski vakantie heb ik samen met mijn nicht van 16 een hotelkamer ik weet dat jullie dit misschien raar vinden maar we zijn al sinds baby aan elkaar gewend, zij is wel een jaar ouder als mij. Het is dit jaar niet de eerste keer dat ik met haar op een kamer slaap. Maar vorig jaar ging ze op een avond douchen en kwam ze daarna alleen in haar ondergoed de kamer binnen, ik kreeg een stijve en trok Maar dekbed eroverheen, ze sliep die avond in haar ondergoed naast me (2 persoonsbed) we keken een film op de laptop en ze kwam een beetje tegen me aan en streelde opeens over me been, ze merkte dat ik een stijve had en ze zij dat ze het warm haf en deed haar ondergoed uit, we hebben toen een'gezellige avond gehad'' dit gebeurde trouwens op de laatste nacht dat we daar samen sliepen, de ski vakantie van dit jaar is over een paar dagen en gister was ze bij ons en ze zij een beetje op een aparte manier dat ze 'er zin in had' ik vrees dat we dit jaar weer spannende momenten zullen beleven, mijn vraag aan jullie is of ik condooms mee moet nemen of juist niet, wang zonder condooms gebeurt er ook weinig. Wat zouden jullie doen als jullie mij waren? En wat zijn jullie ervaringen mer een eventueel famillie lid samen op een hotelkamer??? Ik hoor graag. Ik ben een betje zenuwachtig.

15 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Neem in ieder geval condooms mee, dan ben je goed voorbereid. Of er nou wel of niet iets gaat gebeuren.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Vaak met m'n neef van 15 een hotelkamer. Er gebeurt dan eigenlijk niks. We zien elkaar wel naakt enzo met omkleden maar dat is niet echt speciaal. We slapen beide in een boxer.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ikzelf heb een iets andere ervaring op een hotelkamer, maar dan met mijn neefje, en ik was pas 12 ofzo . Wij sliepen ook in een tweepersoonsbed en nadat ik mijn neefje had betrapt op aftrekken, gebeurde er ook van alles, en uiteindelijk hebben we elkaar ook gepijpt. We zijn allebei geen gay , maar ik heb goede herinneringen aan die vakantie, en ik had het niet willen missen.   Maar de vraag ging over jou. Ik kan me de reactie van jongen 14 wel goed voorstellen. Sex is nou eenmaal spannend en lekker, en als jij het wilt en zij ook.... Maar of het verstandig is , dat laat ik in het midden. Je weet zelf ook wel dat er ook allerlei nadelen aan kleven om het met je eigen familie te doen... Je moet zelf die afweging maken. Hoe dan ook, ik zou absoluut WEL condooms meenemen, dan ben je in ieder geval voorbereid mocht het wel op seks uitdraaien. Met je nicht, of eventueel met een vakantieliefde die je daar ontmoet.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Condooms mee en een "gezellig" weekje van maken. Het is jullie speciale geheimpje. Ik zou het ook wel weten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het wel weten met me nicht...... Haha  

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten