Skip to content
15 reacties
1543 weergaves

Teveel sex gehad?

Op mijn 14e had ik voor het eerst sex ik ben nu 16 en heb het al met 13 jongens gedaan is dit teveel..?

16 jaar
7 jaren geleden

15 Reacties

  • De belangrijkste vraag : wat vind je er zelf van? Hoe voelt het gaan voor jezelf?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Niks is teveel zolang jij je er goed bij voelt. Kijk we zijn hier niet in Iran of Saoedi-Arabië, maar in een vrij land waarbij vrijheid qua seksualiteitsbeleving een kernwaarde is van onze samenleving, en daarom heeft niemand anders te oordelen over wat jij doet en laat op het gebied van seksualiteit.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • In mijn studentenmilieu loopt een meisje rond met als bijnaam 'de matras'.
    Je begrijpt wel waarom. Wil je écht zo iemand zijn ? Ik verkies een gewone matras. Seks hebben is niet hetzelfde als postzegels verzamelen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan toch nooit te veel seks hebben dan? Jeetje zeg! Geniet zou ik zeggen. Ik heb ook veel seks, dan wel met jongens omdat ik gay ben, maar ik geniet en ga er srs nooit over na lopen denken of ik te veel seks heb. Volgens mij kan dat ook niet, te veel seks hebben.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Dank voor jullie reacties. Vind het gewoon heel lekker om met verschillende jongens sex te hebben. Elke jongen neukt anders. Ik slik de pil. Alleen een vast vriendje mag me zonder condoom neuken, de rest moet altijd een condoom om. Dat is best veilig toch?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit vind ik persoonlijk wat veel, maar als jij het zo leuk vindt... Je doet er niemand kwaad mee

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat je zelf kunt bepalen of je met een jongen naar bed gaat of niet.

    en hoeveel het er dan zijn?? lekker belangrijk

    het belangrijkste is dat je het veilig doet zodat je geen ziekte op loopt of ongewenst zwanger raakt.

    geniet van de sex meisje

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een hoop negatieve reacties. Als jij je er zelf goed bij voelt moet je het vooral lekker doen! Denk dat het belangrijker is dat je erop let dat je niet teveel binnen je eigen vriendenkring enzo sex hebt, omdat ze je anders ordinair of als slet kunnen gaan zien en dát wil je waarsch ook weer niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Tsja, je bent vrij jong en het kan reputatieschade opleveren "als iedereen al over je heen is geweest". Zolang je maar weet wat je doet zou het geen probleem moeten zijn, ieder zijn voorkeuren.
    Ik ben zelf in ieder geval niet zo los en hou het het liefste bij een partner. Echter weer niet zo conservatief als die andere jongen van 22.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Moet je helemaal zelf weten, je leeft in de 21ste eeuw. Wel zou ik voorzichtig zijn want veel mensen hebben er een mening over.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het niet gezond! Houdt het bij 1 jongen/man. Vrij het liefst voor de 1e keer in je huwelijksnacht, want na je huwelijk ben je pas echt alleen van elkaar. Doe je dit niet, dan heb je je mooiste cadeau (= vrijen met elkaar) al aan een ander gegeven.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kan het wel wat rustiger aan doen ja.....   Gemiddeld persoon haalt dat nooit in zijn leven, volgens mij.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dat is echt te veel.   Het is denk ik uberhaupt niet de bedoeling dat je met zo veel jongens naar bed gaat. ik had het pas op m'n 15e/ bijna 16e voor het eerst met 1 jongen en ik heb ook nog gewoon alleen met hem (er ff nie bij gezegd dat hij mijn vaste serieuze relatie is maar nog)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is toch wel veel meer dan wat ik zo hoor van anderen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • nee, je hebt niet teveel seks gehad vind ik, als je het uitrekent heb je intotaal 2 jaar over gedaan om 13 boys te doen en als je dat omrekent heb je maar ong. om de 2 maanden het gedaan met een ander. ik vindt dit nog wel redelijk

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten