Skip to content
3 reacties
617 weergaves

Fuckboy of niet?

Heey allemaal, ik heb dus een vraag voor jullie: een jaar geleden heb ik een jongen ontmoet op een site, ik was 14 en hij 15 nu ben ik 15 en hij dus 16, we praatten echt uren lang en het klikte meteen dus uiteindelijk toen het echt 2:00 snachts ofzo was hebben we onze skype uitgewisseld. Gedurende het jaar spraken we elkaar bijna elke dag echt minstens een uur, ik ga er niet te ver op in en als iets onduidelijk is mag je gerust meer info vragen! Nouja op een gegeven moment werd hij wat losser en kwam soms het onderwerp seks aan de orde. Ik heb (en doe dat nog steeds) meteen duidelijk mijn grens aangegeven, gelukkig weet hij ook nogsteeds waar die ligt, maargoed, toen langzamerhand wilde hij naaktfotos hebben maar ik wilde die niet sturen. In het begin werd hij dan soms een beetje kortaf en ging hij offline, maar na een aantal maanden begreep hij mijn reden wel. Dus toen heeft hij gevraagd om een foto van mijn onderbroek (dit heb ik wel gedaan want ik vind dat veel minder erg) en hij stuurde zelf een naaktfoto. Ook vertelde hij laatst dat hij een meisje had gevonden die seks met m wilde. Ik was hier heel verdrietig om ookal weet ik dat ik nooit zo snel al seks zou willen hebben maar alsnog vond ik dit echt niet leuk. Naja zo gezegd zo gedaan, hij was ontmaagd. Ik heb even een dipje gehad dat ik hem expres niet meer ging appen want ik wilde gewoon dat hij ging beseffen hoe ik me voelde. Maar na een tijdje was ik gewoon nogsteeds verward, dus ik vroeg aan hem: waarom app je nog met mij? Je kan dat ene meisje in het echt neuken, je krijgt naaktfotos van haar, zij woont niet 162km van je vandaan... En toen reageerde hij met dat hij mij gezelliger vindt want dat meisje wil alleen maar seks, en zei hij dat hij het veel leuker vond omdat ik niet zo 'makkelijk' ben. Waarschijnlijk vragen jullie je echt af waar ik heen wil met dit verhaal, maar kijk, hij kan bij mij alles flikken lijkt het want ik blijf gewoon iets voor hem voelen ofzo.. Een soort combi tussen haat en liefde, op dit moment ook: ik vind het zo stom nu ik erover nadenk dat ik met hem blijf praten maar diep van binnen weet ik ook wel dat ik hem echt gewoon zo graag een keer zou willen knuffelen.. Oke sorry mijn vraag is eigenlijk of jullie hieruit kunnen opmaken (wss niet) of hij een fuckboy is of niet, want hij blijft wel zeggen dat als hij moest kiezen tussen met mij alleen maar appen of met dat meisje gewoon seks enzo dat ie dan voor mij zou gaan. Maar ik snap er gewoon niks meer van.. Alvast bedankt en sorry voor het lange verhaal maar ik struggle hier gewoon heel erg mee

15 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Fuckboy of niet. Stuur nóóit (eigen) naaktfoto's, laat je niet omlullen om je voor de cam bloot te geven. Het lijkt alsof hij je onder druk wilde zetten met het verhaal over die andere chick. Niet in trappen. Je kunt voorstellen om elkaar in het echt te ontmoeten voor gewoon een gezellig dagje, ergens halverwege waar jullie wonen of pretparkdate, whatever. Als er een berg smoesjes komen en hij steeds een excuus heeft waarom het niet door kan gaan, weet je gelijk wat hij waard is. Andere uitkomst als jullie elkaar echt ontmoeten; je vindt hem nóg leuker dan je via appen had kunnen vermoeden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Zoiets heb ik ook meegemaakt. maar die jongen had alleen geen ander meisje waarmee hij seks wou en we kregen eind september. wij wonen 145 km van elkaar vandaan en zagen elkaar in mei pas vanwege dat ik het niet aan mijn ouders durfte te vertellen. nu hebben we een aantal keren gelogeerd en hebben we al bijna 16 maanden. Dus ik denk niet dat die vriend van jou een fuckboy is. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • een fuckboy zou nooit zo lang met je appen of het zo lang volhouden ik denk dat hij je echt leuk vind

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten