Skip to content
4 reacties
610 weergaves

Pijpen? HELP !!

Hoi iedereen, Me vriend wil graag dat ik hem pijp, maar er zijn een paar dingen die me tegen houden.. 1. Wel of geen condoom 2. De kans op HIV door sperma Ik zit vooral heel erg met nummer 2. Op sommige sites lees je dat je kan pijpen veilig en zonder condoom.. Mijn vraag dan ook gelijk hoe ? En wat klopt nu van het verhaal HIV ? Ps: vriend en ik hebben al gesprek over gehad, maar de een vond info dat het veilig is en de ander dat je HIV kan krijgen. Ik wil natuurlijk geen risico's lopen op HIV want hiervan kan je ook aids krijgen, maar... Ik durf het niet met me moeder erover te hebben ofz, dus hoop dat iemand van jullie me kan helpen !! :)

16 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • @meisje21 dankjewel voor je reactie en nee zijn niet verder gegaan, ik heb uit eindelijk besluit genomen van nee ik wil het niet. Het is zoals het staat op de sites en ga geen onnodig risico lopen + we hadden nog niet heel lang. Al is de kans klein, het bestaat wel. Helaas is het vlak nadat ik dit zei uit gegaan... Met een flauwe reden die niet eens klopt. Hoogst waarschijnlijk omdat ik het niet wou, weet je ook weer waar je stond ?? Maar goed bedankt voor dit ! Ik zal de info meenemen naar een eventuele andere relatie (mocht die komen).

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • In onderstaande link vind je informatie: http://www.seksualiteit.be/soas/besmetting/soas-en-orale-seks

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Via orale seks kan het HIV-virus worden overgedragen. Dus met pijpen en beffen!!! Laat daar geen misverstand over bestaan. Dat is zo.
    Neuken jullie al wel? En doe je dat ook met condoom, dan moet je naar mijn mening ook pijpen met condoom. En voor beffen kan hij een beflapje gebruiken als hij ook niet zeker van jou is.
    Jullie kunnen je natuurlijk ook laten testen. En als je dan alle2 monogaam bent (trouw aan elkaar), dan hoef je bij een goede uitslag geen condoom/beflapje te gebruiken bij pijpen of beffen. En als jij dan ook nog de pil gebruikt of spiraaltje hebt, ook niet bij het neuken.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als jullie allebei 'gezond' en 'schoon' zijn, lijkt het mij dat er weinig kans op besmetting bestaat.   Ik ben niet medisch onderlegd, dus weet dit niet zeker, maar wat mij ooit is verteld is dat HIV (of AIDS) alleen wordt overgedragen via bloed-bloed of sperma-bloed contact en dus niet via speeksel. Dus op zich zou pijpen veilig zijn, tenzij je een wondje in je mond hebt. (Bijv. ontstoken tandvlees of op je tong gebeten of zo)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten