Skip to content
8 reacties
294 weergaves

Is er al iemand die bij 15 jaar als sext(naaktfoto's/vrijt?

Ik vroeg me dat af of dit een goede leeftijd is om ermee te beginnen

15 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben ook nog
    maagd

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen20;   Even een vraagje; hoe kun je 'los' voor de eerste keer echt neuken? We hebben het hier over neuken voor de eerste keer. Want jij schrijft dat je zoveel meiden hebt gesproken die dat ook 'los' deden, zelfs al wel op hun 12e.....   Inderdaad is een gemiddelde een gemiddelde en dat zegt niets over het individu. Maar om even mee te gaan in de benadering die jij gebruikt om dit cijfer te bagatelliseren (sorry voor dit moeilijke woord) en dit aan de hoge kant te vinden in vergelijk met de meiden die jij kent; ik denk dat jouw lagere geschatte cijfer minder heeft te maken met het wel / niet aantrekkelijk zijn van die meiden (want aantrekkelijkheid is een nogal relatief begrip), maar meer met hun intelligentie en de sociale klasse waartoe ze behoren. 

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisjes zijn veel vroeger "rijp" dan jongens vandaar dat ze ook eerder met seks beginnen en dan nog het liefst met een iets oudere jongen.
    Was het niet dat steeds meer jongens ook vroeg "rijp" zijn las ik eerder deze week ergens.
    Met rijp wordt bedoeld dat ze eerder met seks gaan beginnen dan een paar jaar geleden.

    Maar even op de vraag terug te komen.
    Hou er wel rekening mee dat als je verkering over gaat dat de foto`s dan gebruikt kunnen gaan worden om wraak op iemand te nemen vooral als je al snel een relatie krijgt met een ander.
    Daarom nooit je gezicht in beeld doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • wilde effe reageren op meisje 21. Ik weet dat de gemiddelde leeftijd rond 16 a 17 is, maar dit zegt echt helemaal niks. Heb in de loop van de tijd zoveel meisjes gesproken die op hun 13 of 14e seks hadden, of soms zelfs 12. Soms los, meestal met een vriendje. Als ze een vriendje hebben hebben ze vrijwel altijd seks, hoe jong ze ook zijn.
    Waarom is de gemiddelde leeftijd hoger? Nou dat is dus het gemiddelde van iedereen op een hoop gegooid, dus zowel de aantrekkelijken als de minder aantrekkelijken, de contactueel vaardigen als de minder contactueel vaardigen. Ik durf te wedden dat als je de aantrekkelijkste 1/3 deel van de meiden neemt dat de gemiddelde leeftijd ergens in de 14 jaar ligt.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was ook met een jongen, maar ondanks dat dit best wel lekker was, heb ik nu meisje dat aan alles voldoet.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 16 toen ik het deed met jongen en best heel lekker

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • De verhalen, ook in dit forum, worden meestal schromelijk overdreven. De gemiddelde leeftijd waarop jongeren voor het eerst echt neuken ligt op ong. 16,5 jr. Geloof dus niet alles wat hier wordt geschreven.
    Wacht gewoon af tot je er echt aan toe bent samen met je partner.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik stuur ook wel naaktfoto's naar mijn meisje... heheh.

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten