Skip to content
9 reacties
2916 weergaves

omegle BELANGRIJK

Hey! Ik heb een belangrijke vraag. Ik zit sinds kort op omegle. Maar gebruik mijn eigen cam niet. Daarom zijn de jongens binnen een paar seconden weer weg. Kan ik gewoon me cam gebruiken zonder dat iemand me herkent? Hoe doen jullie dat met achtergrond enz? Mensen herkennen je al snel. Als je vrij bekend bent.Jullie tips en ervaring? En wat wel en niet laten zien?

17 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • ik weet niet wat jullie op omegle laten zien alleen als je gewoon normaal op omegle zit dan kan je gewoon je hoofd laten zien als je andere dingen showt dan nooit met hoofd of op een andere manier herkenbaar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe doe je met camera? Ik heb een ingebouwde maar de optie chat net camera is grijs en kan ik niet aanklikken

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit ook wel eens op omegle. Mijn hoofd laat ik nooit zien.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zet je taal op Engels ofzo. Dan krijg je meestal geen contacten te zien in NL. En idd...... geen hoofd in beeld.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Het leuke van omegle is juist dat je iedere keer andere mensen tegenkomt, en als de kop je niet aanstaat klik je gewoon naar de volgende. Wat dat betreft is het helemaal niet gek dat mensen je wegklikken als jij je cam niet aan hebt staan.

    En ik neem aan dat je "ondeugende dingen" wil gaan doen op de cam ? Waarom zou je anders niet herkend willen worden ?
    In dat geval kun je inderdaad beter niet je gezicht laten zien, er zijn mensen die de beelden opnemen en je gaan lopen chanteren.

    Maar als mensen alleen maar je tieten/kut zien kunnen die net zo goed van iedereen zijn. En ik weet niet zo goed was je bedoelt met de achtergond, maar je moet natuurlijk geen grote poster achter je hebben hangen met je naam, adres en telefoonnummer erop. Verder is Omegle wereldwijd, en en het zou wel heeeeeel erg toevallig zijn als jouw vriendinnen ook net op dat zelfde moment op omegle zitten, en ook nog eens tussen de duizenden anderen net jou in je nakie tegenkomen, en dan ook nog eens door herkennen van je slaapkamer beseffen dat jij het wel moet zijn.


    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zet meestal een masker op en zit tegen mijn muur met de cam aan en als ik weet dat k een normaal verhaal kan vertellen dan doe ik mijn masker af. meestal praat ik dan wel een klein kwartiertje.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey,

    Je kan je cam iets lager dan je gezicht richten, of dat je het maar voor de helft ziet. Of je richt het helemaal ergens anders op maar dan heb je natuurlijk nog steeds de kans dat je snel geskipt wordt. Wat je met achtergrond bedoeld snap ik niet helemaal?? Wat je wel/niet laat zien is aan jou. (Als je iets laat zien, doe het zonder gezicht. Er zijn altijd mensen op die website die het opnemen)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hang een (oud) laken achter je en zorg er voor dat je gezicht niet in beeld komt ook al vragen ze daar om.
    Soms gebeurt het dat je denkt dat er een jonge jongen in beeld is maar dat kan ook een film zijn die ze eerder hebben opgenomen met een screen recorder.
    ook je microfoon die soms is ingebouwd in de camera moet je uitzetten ook dat kunnen ze opnemen en als laatste tip, zorg er voor dat je nooit een afspraak met zo gast maakt.
    Maar je kan ook naar websites gaan waar je zelf met een jongen kan chatten zonder zelf je webcam aan te hoeven zetten zoals https://nl.chaturbate.com/ je moet je dan wel aanmelden maar je kan dan bij mail.com gewoon een fake email aders aanmaken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je dat niet kunt, moet je het eigenlijk niet doen.. Lijkt me niet slim. Maar ik denk niet dat je het lichaam (zonder hoofd en opvallende kenmerken dus) van een beroemd persoon of je ouders zou herkennen, dus iemand die jou kent zal jou ook heus niet zomaar herkennen.
    Ik zou gewoon voor een kaal stuk muur zitten of iets achter je zetten of hangen zoals een simpel deken. Als je je zorgen maakt over dat ze misschien je hoofd zullen kunnen zien zou ik een masker of een sluier op doen.
    En zoals ik eerder zei over die opvallende kenmerken, als je een opvallende moedervlek of zoiets hebt, doe daar dan bijvoorbeeld concealer over.
    Wat je dan laat zien moet je zelf weten..

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten