Skip to content
6 reacties
536 weergaves

Slikken alle meisjes

Ik heb al een tijd een vriendin maar als zij me pijpt mag ik wel in haar mond komen maar ze wil het nog niet slikken ze vind het niet vies ofzo maar ze vind het geil als ze het over haar borsten mag spugen...zal zij het ooit slikken? En wat is jullie ervaring meiden?? Vraag het alleen aan de meiden hier grtjes

17 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Zoiets hoor je niet specifiek te verwachten nee, lang niet iedereen voelt zich er fijn bij. Maar ik denk eerder dat de originele poster onder de indruk was dat slikken standaard is, gewoon onwetendheid, of hoop. Hij zal dit wellicht ook geil vinden, maar dat dat zo is omdat hij zijn meid vernederd of dan hoger dan haar staat, dat denk ik niet..

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongetje van 17 jaar:
    ik citeer; "......maar ze wil het nog niet slikken....." Dat 'nog' duidt op een verwachting. Je verwacht het klaarblijkelijk. En daar reageer ik op. En zo ongepast vind ik dat niet. Jouw verwachting vind ik eerder meer ongepast.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • 21jaar meisje....volgens mij heb je mn vraag niet gelezen en kom jij met een totaal ongeplaatste opmerking richting mijn kant..misplaatst superieur gevoel???? Volgens mij kun je dan maar beter niet reageren...werkelijk totaal misplaatst....grt

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ...en waarom zou ze dat moeten slikken dan van je??? Wat voor een totaal misplaatst superieur gevoel ontleedt jij daaraan?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • dankje voor je reactie....maar nee de smaak is goed zegt ze....ze speelt er wel mee in haar mond maar spuugt het eerst uit op haar tieten...wat ze nog in haar mond heeft slikt ze wel...ik zou juist willen dat ze alles slikt

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Alle meiden? Nee, natuurlijk niet..

    Kan het zijn dat ze niet wil slikken, omdat je niet zo lekker smaakt? Als je ongezond eet, of gewoon veel zuur of weinig fruit bijvoorbeeld dan smaak je al snel niet erg lekker. Dat lijkt me een redelijk vaak voorkomende reden, jongens die gewoon slecht eten.
    Eet eens wat meer zoet fruit? En minder vettige en gesuikerde zooi. Misschien merkt ze een verschil.

    Maar als ze het dan nog niet wil, dan heb je "pech".. Niet iedereen wil dat doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten