Skip to content
8 reacties
1032 weergaves

Is sexting op snapchat met onbekende raar?

Zoals je in de titel al ziet is mijn vraag wel duidelijk...ik zat gisteren op omegle chat voor de verveling en normaal chat ik met meisjes en vragen we geile dingen aan elkaar maar deze vond ik er geen en kwam ik een jongen tegen di zei dat hij gay was maar ik ben hetero dus twijfelde ik even toen hij mn snapnaam vroeg maar ik gaf hem toch uit nieuwsgierigheid en ja hij volgde me meteen dus ikvolgde hem ook en hij zij toon je penis eens ik zij nee jij eerst dus deed hij dat toen stak hij ook nog een dildo in zijn kont en kwam hij klaar..ik wou niet klaarkomen op een jongen en toonde 1 keer men stijve en heb hem direct erna geblokkeerd. Is het raar dat ik zo een dingen doen ik voel me hier best naar bij achteraf...

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik doe het ook wel een maar ik laat mijn gezicht niet zien ik ben hetero maar vind het wel geil om zulke video's/foto's te sturen naar mannen/jongens.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Is het raar dat ik als jongen van 13 al op snapchat sex snap met een meisje uit ameria? Ze is 15 jaar oud(net geworden)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter hier Bedankt voor de reacties voel me al meer op mijn gemak maar ga het toch niet nog eens doen missmet meisjes maar met jongens niet meer :p

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet op de andere reacties letten. Dit is best normaal. Ik heb dit zelf ook gedaan en ik ben ook hetero. Als jr gezicht niet op de foto's/filmpjes staan is er niks aan de hand, want mensen weten dan toch niet dat jij dat bent. Je kan dit gewoon vaker doen of niet, dat bepaal je zelf. Zorg gewoon dat je gezicht niet op de foto's staat.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Doen, zolang niemand erachter komt dat jij het bent, geen gezicht of kenmerken.... Je leert ervan dat niet elke meid/jongen een topmodel is

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was waarschijnlijk nieuwsgierigheid.. Daar is niks mis mee, dat mag wel. Zorg dat je niet in de problemen komt, een screenshot is zo gemaakt en doorgestuurd.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter Ja ben ik ook niet van plan om dat nog eens te doen maar heb mn instagram account ondertussen ook verwijderd,was toch een extra account die ik had aangemaakt en dankje

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was miss niet heel slim want die gast kan ook allemaal nepfoto's en filmpje gestuurd hebben maar ik zo het in het vervolg niet meer naar ombekende stuuren Sterkte??

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten