Skip to content
24 reacties
6410 weergaves

String bij jongens

Wat vinden meiden er van als een jongen een string draagt? Geil, afknapper of maakt het niet uit?

17 jaar
8 jaren geleden

24 Reacties

  • Meisje 14 waarom vind je het een afknapper? Een string is toch ook gewoon maar ondergoed?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het fijn om in de zomervakantie aan het zwembad en op het strand een zwemstring te dragen. Maar ook als ondergoed draag ik regelmatig een string.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Een jongen met een string aan vind ik een regelrechte afknapper.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • in de zomer eens een zwemstring gedragen Gregg homme, heerlijk. dat het maar terug snel zomer word

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het zelf heel fijn om ze te dragen en mijn vriendin geilt er ook nog eens op. Denk dat ik volgende zomervakantie in het buitenland eens een zwemstring ga proberen. Hopen dat ik mijn vriendin ook zo ver krijg om in een string te gaan zwemmen :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag vaak een string.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag al een jaar of 3 een string als onderbroek, het is helemaal niet gay meisje 14, dat is gewoon onzin, als je het lekker vindt om een vinger in je kont te stoppen bij het aftrekken ben je toch ook niet gay, ik val op meisjes en niet op jongens en ben misschien wel bi of heb er in elk geval geen probleem mee een string te dragen en mezelf een mannelijke man te vinden.   Ik heb strings van het merk Hom (plume) en diverse van het merk Joey Snijder, die laatste kun je ook als zwemstring gebruiken.   Meisjes dragen toch ook vaak een string, tenminste mijn vriendinnetje wel regelmatig en ik vindt dat best heel leuk om te zien en echt niet raar of zo ook mijn moeder draagt soms een string.   Alleen op sport of op school krijg ik wel eens van die negatieve opmerkingen als homo, he reetveter en dergelijke dus probeer dan maar als we sport hebben een boxer te dragen, maar soms ga ik wel eens in de fout en heb dan toch een string aan.   Ik vindt het overigens helemaal niet leuk al die jongens met hun boxer of slip allemaal nalopers en in het zwembad draag ik ook altijd een speedo en niet zo een short dat is echt vreselijk, een string mag niet in het zwembad, wel in het buitenbad ( heb ik laatst uitgeprobeerd).   Dus ik zeg draag lekker wat je zelf leuk vind en ach commentaar hebben ze toch altijd alleen vervelend als ze je in een hoekje plaatsen als je een string draagt maar ik ben daar inmiddels wel aan voorbij en draag nu eigenlijk alleen nog maar een string en echt ik voel me daar heel mannelijk bij.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het nogal gay het is misschien leuk voor een vriend maar een vriendin vind dat nooit leuk.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Een string kan je het hele jaar dragen, ook als het minder mooi weer is. Gewoon onder een spijkerbroek ofzo.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Die van het merk gregg homme zijn ook wel best mooi en deftig, gisteren nog een gedragen aan een meer, spijtig dat het goede weer gedaan is.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Een string is fijn om te dragen en een "must have" voor de modebewuste jongeman. Als het een nette string is, bijv. van het merk Olaf Benz, dan staat het heel elegant.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het echt niet mooi. Een slip kan nog wel als die netjes is, maar een string? Nee, liever niet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb er een voor mijn vriend gekocht, ha, ha... gewoon omdat ik het wilde zien. Is voor mij ook een soort van voorspel, is wel ok, ha, ha

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb eens een zwemstring gedragen, heerlijk zou ik meer moeten doen.  

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 16: Mannenstrings hebben een heel andere pasvorm dan vrouwenstrings en je ballen passen er dus prima in.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Waar blijven je ballen dan als je een string draagt? Dat zou er bij mij toch uitvallen denk ik. Ooit een paar keer een onderbroek van een van mijn zussen aangehad en dat was al een probleempje o alles binnen te houden. Mat haar bikinibroekje ging het wel.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben niet echt fan bij jongens. Bij meiden uiteraard wel. Ik heb mijn broer wel eens in string gezien en eigenlijk valt dat wel mee, maar toch. Als mijn vriendje dit zou willen, dan mag hij, maar nogmaals, ben geen fan.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Persoonlijk vind ik het maar niks, zou bij mij ook wel een afknapper zijn als mijn vriendje opeens een string aan had xD

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • als hij maar geen behaarde billen heeft . mijn broer loopt er ook mee op het naturistenstrand omdat hij niet helemaal bloot wil .

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Super geil! :p

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten