Skip to content
9 reacties
2089 weergaves

Waarom andere jongens piemel zien?

Hoi ik heb een vraagje voor jullie na wat rondgesurf op deze plek: waarom willen zoveel jongens die piemel van een vriend of klasgenoot zien? Er zijn echt jongens van 13 tot 20 jaar die dit willen! Ik heb helemaal geen nood aan de vagina van mijn klasgenoot!

16 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Toen ik 13 was voelde ik mij op een school met enkel jongens vaak aangetrokken tot bepaalde jongens en fantaseerde ik hoe hun piemel er zou uitzien. Tot mijn 15 ging ik dan regelmatig in de urinoirs naast zo 'n jongen staan, en als ik de kans kreeg keek ik over het tussenschot naar zijn piemel. Het viel mij op dat elke piemel er anders uitzag en soms was ik dan ook totaal verrast en op een keer zelfs zodanig opgewonden, dat ik onverwacht voor de eerste keer ben klaargekomen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het wel opwindend meestal om de piemel van een andere jongen te zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is heel erg normaal, ik vind t persoonlijk gwn chill om met een vriend te rukken, niet elkaar maar gwn ieder voor zich idk waarom t is gwn minder eenzaam ofzo

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik heel eerlijk ben heb ik zoiets ook met cupmaat. Het is nice om te zien dat ze groter zijn, oke behalve als ze echt huge zijn. Daarentegen vind ik het weer vreselijk om van jongens te horen dat ze belachelijk groot zijn, omdat dat dan weer niet bepaald leuk klinkt.
    Ik denk dus eigenlijk niet dat dit alleen bij jongens zo is.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja jongens willen graag weten of ze een grote piemel hebben of niet.
    En wat het ook maakt dat jongens graag elkaars piemel zien is dat er zo veel verschil zit tussen piemels de ene is lang de ander kort de ene is weer dikker en de ander dunner de ene is krommer dan de andere enzovoort zo kan ik nog wel even doorgaan en dat is bij mij ook gewoon een reden want ik wordt gewoon nieuwschierig vaak als ik een jongen zie naar hoe zijn piemel er uit ziet.

    Alleen heb ik niet echt iemand in mijn omgeving die laat merken dat hij ook graag samen met mij naakt zou willen gaan. jammer genoeg en durf dit aan niemand te vragen juist omdat niemand iets laat merken.

    Maar aan de andere kant heb ik dezelfde nieuwsgierigheid voor meiden dus bij mij is het zeker niet alleen naar jongens maar eerder 50/50.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Veel jongens zijn onzeker over hun formaat (ben / was ik ook) . Vergelijken is een manier om er achter te komen of de onzekerheid gegrond is.

    Verder is het ook een soort van pikorde (pun intented). Grote penis is een symbool van mannelijkheid. Vroeger was het allemaal makkelijk om te zien en tegenwoordig niet.

    Trouwens, ik hoor van veel meiden dat ze wel degelijk hun borsten met andere meiden vergelijken. Dus het zijn zeker niet alleen jongens waar deze drang in zit.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is eenvoudig uit te leggen.   Wie de grootste had in de oertijd mocht als eerste neuken met een wijfje   En dus mocht die de kleinste had niets doen dus moesten ze wel kijken.    

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Why not?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • haha nee idd ik ook niet

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten