Skip to content
7 reacties
3212 weergaves

Ik ben een adult baby

Volgens mij ben ik een adult baby. Ik heb het op internet opgezocht en het komt helemaal, overheen. Ik heb het nooit leuk gevonden maar nu vind ik het al helemaal erg. Wat moet ik ermee aan? Groetjes meisje 13 die zich heel erg schaamt...

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • hey, ik heb die gevoelens ook om als kleintje behandeld te worden. ik ontdekte het toevallig op internet toen ik 15 was, maar had al langer het verlange om weer klein te zijn.
    een tip die ik je kan geven is, vecht er niet tegen, want het maakt je alleen maar ongelukkig, en ik herken die schaamte ook als ik denk om uit een papfles te drinken, houd me dat tegen, maar als ik het doe, voelt het goed aan :)
    als je er moeilijk erover kan praten met jouw omgeving, zou ik met een psycholoog die er ervaring in heeft erover praten.
    ik ben zelf opzoek naar een psycholoog die er ervaring mee heeft, want ik wil een goede balans tussen het volwassen en het klein zijn behouden, dus als er iemand een kent, stuur maar :)

    groetjes g

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi Meisje 13,   Ik heb dit ook meegemaakt.   Ik hield op die leeftijd van luiers dragen en vond dit vies altijd achteraf als ik die had vol geplast.   Ben dan een beetje gaan zoeken op internet en bij een psychologe die mij eigenlijk de opdracht gaf dit niet tegen te houden. Nu zoveel jaren later kan ik hiervan genieten als een abdl behandeld te worden. Ik heb ondertss een leuke vriendin gevonden, want geloof er zijn heel veel mensen met een luierliefde. Mijn vriendin vond dit nadat ik met haar een gesprek heb gehad zo een fijne gedachte dat zij nu wanneer we thuis komen van de unief mij dadelijk in een luier steekt en mij moederlijk behandeld.   Soms draaien wij de rollen om en is zij de persoon met een luier om maar zij doet het liever bij mij.Daar is ze eerlijk in. ik doe soms ook outside soms een luier om die zij dan ergen in een warenhuis of openbaar toilet verschoond. Het is nu aan jou gezien jou jonge leeftijd dit te plaatsen en rustig in te blijven.   Ook proberen mensen te vinden van jouw leeftijd die met dezelfde gedachten zitten. Je moet niet denken dat je vies of gek bent.   Succes in je zoektocht

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • mmm het beste is om het tegen je mama te zeggen dat jij dat niet wilt. en als zij niet wilt luisteren is het beter om het tegen iemand te zeggen bv clb leerkracht enz... die gaan je beter kunnen helpen stap voor stap om het op te lossen
    groeten T

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16 Nee ik wil helemaal geen adult baby zijn, maar dat moet van mijn moeder. Ik werk altijd tegen maar mijn moeder gaat steeds verder. Ze gaat nu ook al mijn plasser en mijn billen zalven.. Wat moet ik doen??!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • inderdaat ik ben een hetro persoon maar met vrouwelijke gevoelens op gebied van seks

    een adult baby is iemand die (volwassen is) en graag als een baby behandelt worden dus graag dragen van pampers drinken uit de fles of van borst tutteren en natuurlijk ook niet of amper praten altijd kruipen enz

    het komt er op neer dat je eigenlijk een baby wilt zit noemen ze dus een fetish

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • mannelijke lesbienne? ben je niet gewoon hetreo dan ? aangezien je een man bent die op vrouwen valt? en wat is een adult baby

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi meisje 13jaar
    ik begrijp je bezorgdheid en je vragend geweten die je raar doet voelen.
    in eerste plaats zou ik je niet rot schamen het belangrijkste is dat je er over kunt babbelen met iemand ik weet uit eigen ervaring ook dat dit een hele zoektocht is wie kan ik verteouwen en wie niet?
    het geen wat jij voelt is misschien raar voor iedereen en mss ook voor jou en je kan het proberen te verdringen maar geloof mij na een tijd knaagt dat gevoel zo aan jou dat je het stap voor stap ga proberen met veel vallen en opstaan merk je dan wie je kan vertrouwen en wie niet.
    ik weet deze tekst is niet echt hoopgevend en het zal mss helpen als ik jou zeg dat ik de zelfde gevoelens heb gehad en nu nog mijn ontdekking is dat ik een mannelijke lesbienne ben.
    als je er over wilt babbelen mag je dat zeker doen NEEN WAT ZEG IK JE MOET ER OVER BABBELEN!!
    zoals hier kan je anoniem er over praten en of op anonieme chatsites van hulpinstanties die willen zeker en vast naar jou verhaal luisteren en je raad en steun geven zonder je uit te lachen
    ik wens je veel sterkte en als je met mij wilt babbelen vind je me hier :D
    groeten T

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten