Skip to content
5 reacties
994 weergaves

Verkracht...

Twee weken geleden bleef een vriend logeren die ook 15 is. Mijn ouders gingen na het eten even op visite voor een paar uur ofzo. Die jongen ging toen we aan het gamen waren steeds aan me zitten. Op een gegeven moment begon hij me te zoenen. Ik wilde niet en schopte hem weg. Ik zag dat hij hard was. Hij begon me te slaan en te zeggen dat ik een slet was en een vuil hoertje. Toen trok hij mijn broek uit en forceerde het gwn naar binnen, maar wat ik het ergste vond is dat ik het lekker vond. Hij spuugde op me, sloeg me en ik genoot er gwn van... Hij komt regelmatig bij mij. Ik was even zo van nee dit is niet gebeurt het maakt niet uit maar een paar dagen later gebeurde het een tweede keer. Mijn ouders waren bij de buren en konden me dus niet horen. Ik werkte tegen, maar als ik eenmaal geil ben geniet ik. En ik mastubeer steeds op de gedachte dat hij me weer verkracht... Ik vind het dus een beetje leuk, maar het is verkeerd en hij vroeg niet eerst om mijn toestemming. Ik ben niet eens gay... Moet ik het mijn ouders vertellen en aangifte doen?

15 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik had hem geslagen maar dan had ie ook niet meer opgestaan. maar als je het geil vind hoef je geen aangifte te doen of je zeg het gewoon tegen je ouders komt ie niet meer binnen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @j17 hij geeft zelf aan dat hij het niet wilde, dan is het niet gewoon lekkere seks maar komt het neer op verkrachting.
    Ondanks dat hij er van geniet etc.

    @topicstarter, gewoon aan je ouders vertellen en evt aangifte doen! succes ;)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het fijn vindt, EN het is al meerdere keren gebeurd zonder dat je jezelf hiertegen verzet hebt, EN je werd er geil van EN je rukt met de gedachte aan seks met die jongen... Dan is er volgens mij niets ergs aan de hand? Je bent misschien minder hetero dan je denkt. En dat is absoluut geen probleem... Het wordt een probleem als jij je verzet tegen het idee om homo te zijn. Dan kan je dit misschien ervaren als verkrachting. Anders zou ik dit gewoon zien als lekkere seks...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet jezelf in elk geval nergens de schuld van geven, hij zit fout. Vertel dit aan je ouders en doe er wat mee.

    Verder is het wel logisch dat je het wel lekker vond, van seks raak je opgewonden, maar dat maakt het niet goed wat hij heeft gedaan.

    Zorg ervoor dat het niet nog een keer kan gebeuren, praat er dus over met je ouders en laat hem niet meer komen^^

    Succes!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Die laatste vraag, dat moet je zelf bepalen.. Hij is duidelijk geen hele goede vriend, en wat hij doet mag absoluut niet. Maar als jij besluit dat je het toch wel fijn vind, ok..
    Bedenk je wel, hij deed dit zomaar bij jou, als je hem dit laat doen kan het best wel zijn dat hij dit in de toekomst bij meer mensen zal doen. En dan doel ik vooral op, hij zal meer mensen verkrachten. Omdat hij er toch wel mee weg komt.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten