Skip to content
15 reacties
7143 weergaves

Iemand heeft me naakt gezien

Ik vraag me af wie er allemaal naakt is geweest terwijl dat niet de bedoeling was en er anderen bij waren? vb. je bh dat loskomt tijdens het zwemmen...

15 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Niet direkt naakt maar wel mijn pik: had met 17 of zo (was al besneden) een onderbroek met een iets uitgerekte gulp. Bij de gymles (was volleybal in de zaal, weet ik nog) is mijn pik zonder dat ik het merkte uit de gulp geroetsjt. Als ik bij het omkleden mijn sportbroekje aftrok, hing hij er natuurlijk prachtig buiten. Het duurde wel een paar seconden tot ik er achter kwam, en hem vlug weer naar binnen schoof. De jongens naast mij hebben hem beslist gezien, maar niks gezegd.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik was een keer naakt gezien toen ik uit het kleedhokje van het zwembad ging naar mijn kluisje om snel een vergeten spullen te pakken. Op de terugweg kwamen er 2 meiden aan die mij zagen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • wij hebben op school sport dan moeten we ons sportbroekje aan doen na het sporten gingen we ons terug om kleden ik deed mijn sportbroekje uit maar trok perongeluk mijn slip mee uit daar stond ik dis helemaal naakt de jongens keken en zeiden zo van wil jij stoeven of zo ik trok vlug mijn slip aan verder niks meer gezegd

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb een keer gehad dat k op school naar de wc moest en ik was vergeten de deur op slot te doen. toen zag een meisje mij naakt plassen. ik schaamde me erg heel erg voor en nu weet heel de school het ook.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Een jaar geleden was ik op vakantie aan het douchen en ik was klaar en ik dacht dat de gordijnen dicht zaten en ik was naakt maar de gordijnen stonden openen iemand liep langs en zag mij en toen deed ik gewoon rustig m’n onderbroek aangedaan en ik vond het niet erg dat hij me naakt zag

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Jaren geleden kwam ik naakt uit de douche, stond daar ineens de dochter van kennissen die toen ook 14 was denk. Ik kreeg een joekel van een stijve en ze vroeg of ze eraan mocht voelen. Ik vond het best en ze heeft me toen afgetrokken en al mijn sperma opgelikt en ook m'n pik helemaal schoon gelikt waardoor die weer stijf werd. Het vervolg vertel ik nog wel een keer, ben nu even druk!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn ouders waren weg .ik ging douchen .
    En daarna met een stijve in de woonkamer zitten rukken
    Kom ik lekker klaar
    Belt een vriend aan .Ik mijn boxer aan doen deur openen
    Zegt hij ik zag je zitten hij kijkt naar mijn buik ik ook
    Zag ik nog een klodder sperma zitten .
    Hij zij lekker bezig geweest ?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ging zwemmen met een nieuwe vriend in het zwembad op de camping. Daarna gingen we samen eten en daarna douchen. We liepen met een handdoek om ons middel, we hadden elkaar al naakt gezien en ik heb een paar nachten in zijn tent geslapen. Toen we weer terug naar zijn tent liepen waren we een beetje aan het klooien en we hadden elkaars handdoek afgepakt en we renden heel snel naakt terug in het donker naar zijn tent. Maar ik denk dat niemand ons heeft gezien behalve wij elkaar en 1 man bij de douches. Dat is denk ik het enige.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • In Italië in zo'n waterpark van een steile glijbaan. Mn topje was helemaal omhoog geschoten en ik zag het pas nadat ik al omhoog was gekomen. Gebeurt daar best vaak.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ongeveer een jaar terug was ik aan het zwemmen met wat vrienden en vriendinnen en stond ik bovenaan de wildwaterbaan. Net toen ik ging voelde ik twee handen stevig op mijn kont knijpen. Door de stroming ging ik naar voren en gleed zo uit mijn zwembroek. Mijn vriendin natuurlijk kijkhard lachen. Beneden gaf de badmeester me een zwemslip en mocht ik weer verder zwemmen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ongeveer een jaartje geleden (vorig jaar zomervakantie) was ik met mijn vriendengroep (in Italië) aan het zwemmen en was mijn bh losgeraakt, dit had ik pas in de gaten toen ik het water al uit was en voor ze stond... Drie van de jongens uit die groep hebben me die avond wel hun piemels laten zien, om "quitte" te staan, dus ik vond het toen niet zo erg meer :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik me zat om te kleden in een kleedhokje in het zwembad en ik net m'n zwembroek uitdeed deed een vrouw van ongeveer 40 de deur open met een meisje van ongeveer mijn leeftijd naast haar omdat ik de deur was vergeten dicht te doen ze bleven maar naar beneden staren na ongeveer 15 seconden moest ik zelf met mijn hand voor mijn penis de deur dicht doen...??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik dertien was duwden de jongens uit m'n klas me een keer in m'n blootje het zwembad in. Ik was toen al erg groot geschapen, en de meiden, die dat blijkbaar gehoord hadden van de jongens, wilden dat ook wel eens zien. Ze hadden met een stel jongens afgesproken dat die me vanuit de douches de zwemzaal in zouden duwen. Ik was een van de weinigen die van niks wist, dus echt iedereen keek op dat moment. De jongens hielden me een tijdje vast zodat ik niet weg kon, en duwen me na een paar minuten het zwembad in. Ik voelde de handen van verschillende meisjes aan m'n pik, waardoor ik een enorme paal kreeg, ondanks de zenuwen. Daarna kwam de badmeester binnen, die floot en toen moest ik via het trapje aan de andere kant eruit. Toen kreeg ik op m'n donder en kon ik met een stijve pik langs het zwembad vol klasgenootjes teruglopen naar de douches.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • geil

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was eens op kamp en we waren in groepen verdeeld voor 1 dag en ik was het enige meisje in een groepje van 5 jongens en we gingen chillen in een zwembad en tijdens het zwemmen kwam mijn bh los dus was ik topless maar had dat niet door tot 1 van de jongens plots mijn bh vast hield... Ze hebben er dan een spelletje van gemaakt dat ik vb een van de jongens zijn penis moest aanraken of een andere aan mijn borsten (c-cup) mocht komen... Maar het ging niet te ver. Niet dat het erg was want iedereen mag mijn lichaam zien en ik was niet boos op hen. Ik vond het juist leuk en grappig dat ze allemaal een stijve kregen door mijn borsten. Er zegde toen iemand tegen mij toen we over gênante dingen bezig waren dat hij een stijve kreeg toen hij een foto van mij op facebook zag waar ik mijn bh aanhad…

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten