Skip to content
1 reacties
272 weergaves

Gekke plekken

Ik heb sinds kort een vriendinnetje die het op allerlei gekke plekken wil doen. Toen we nog een het daten waren, hadden we het daar al een keer over gehad. Ze wil het graag doen op plekken waar we betrapt zouden kunnen worden of dat mensen kunnen zien dat we sex hebben gehad. Ik vind dat ook echt wel super geil, maar ook ongemakkelijk. Als mensen het inderdaad doorhebben of zien. Maar ik vroeg mij dus af of er meer meiden zijn die dat leuk vinden/geil vinden. Voor mij was het nogal nieuw zeg maar

21 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Die zou ik niet meer weg doen... ;-)

    M'n vriendin en ik doen dat ook. Soms 'gewoon' buitenseks op een rustig plekje in de natuur, waarbij de kans dat je betrapt kunt worden het extra spannend maakt. Dat is ook wel eens echt gebeurd, en dat was wel heel eventjes schrikken, maar daarna was het eigenlijk juist extra opwindend dat een wildvreemde stond toe te kijken. Het is ook niet echt een risico, want als iemand het niet wil zien lopen ze vanzelf wel door, dus daar heb je eigenlijk nauwelijks last van. Vinden ze het leuk dan heb je dus wel kans op een onverwachte toeschouwer. Ik vind het geen probleem als iemand wil toekijken, zeker niet sinds ik bij toeval heb ontdekt dat ik dat eigenlijk wel een geil idee vind.

    Geloof het of niet, ooit was ik redelijk verlegen, maar dat heb ik op zeker moment doorbroken door me - op advies van een vier jaar ouder schoolvriendje - niet meer te verstoppen (ik was als kind al groot geschapen, waarvoor ik me aanvankelijk erg schaamde) maar juist de eerste stap te zetten en zelf een grapje te maken voor een ander dat deed. Zo heb ik bijtijds die valse schaamte afgeleerd, omdat dat juist averechts werkt.

    Soms geven we elkaar ondeugende opdrachten, waarbij de een gekleed blijft en bepaalt wat er gebeurt, terwijl de ander (semi) bloot moet op een riskante plek. Ze draagt ook graag van die dunne zomerjurkjes zonder iets eronder (als we samen zijn). Daarmee kun je ook hele spannende dingen doen.

    We hebben ook een fotoshoot gedaan op een mooie en geschikte locatie (rustig, geen spelende kinderen in de buurt). Daar kwamen ook alleen maar positieve reacties op van voorbijgangers, en er bleven er ook wel staan kijken. Niet zo gek, want ze is slank, blond, met kleine stevige borstjes, smalle heupen, een klein rond kontje en een mooi glad kutje. Niemand die bezwaar maakt, in tegendeel. Ze vindt het leuk als mensen toekijken (en ik ook), dus waarom niet? En er zijn veel meer meiden - en jongens - die een beetje exhibitionistisch zijn. Haar BFF blijkt dat ook een geil idee te vinden, dus wie weet wat er nog gebeurt. ;-)

    Er zijn ook buitenplekken waar je op zeker toeschouwers hebt, maar dat hebben wij (nog) nooit gedaan. Ik vind het juist spannend als het toeval een rol speelt. Het idee dat je betrapt zou kunnen worden is meestal al genoeg. Als het dan toevallig een keer gebeurt, tja...

    Ik ben vrij open en onderzoekend, dus wil ik dingen die me leuk, interessant of spannend lijken ook wel uitproberen. We hebben ook wel triootjes gedaan, en seks gehad terwijl een vriend die dat leuk vond toekeek en af en toe commentaar/opdrachten gaf. Dat zijn allemaal positieve ervaringen die echt héél opwindend waren/zijn. De 'gewone' seks met z'n tweetjes is trouwens helemaal prima hoor, maar het is extra geil als het een beetje kinky is. We gaan ook zeker door met ontdekken en uitproberen.

    Spijt heb ik nooit gehad, hooguit van dingen die ik vroeger niet durfde en daarom heb afgeslagen. Nooit van dingen die ik wel heb gedaan. M'n vriendin denkt er nagenoeg hetzelfde over, dus waarom niet? Je leeft maar een keer, dus geniet ervan!

    Een tip: doe het wel op een plek waar niemand je kent. Dan maakt het niet uit als je betrapt wordt. Met vertrouwde vrienden kan natuurlijk ook, maar je wilt niet die vervelende collega of die zure buren uit dezelfde straat tegenkomen.

    Veel plezier alvast! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust, ik vind niet gauw iets gek. En laat tzt nog eens horen wat jullie zoal hebben bedacht en uitgevoerd. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten