Skip to content
4 reacties
422 weergaves

Rare geluidjes uit vagina

Ik heb een rara vraag; Ik vrij regelmatig met een meisje en de sex is erg goed en geil. Maar de laatste tijd hoor ik rare geluidjes uit haar vagina komen. Net scheetjes ofzo. Weet iemand hoe dit komt of waardoor het komt? thx

18 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Zie ook South Park S13E04, eat pray, queef. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ohh dank je voor de reactie's. ik durfde het eigenlijk nooit aan me vriendin vragen. Lijkt me ook zo genant. Maar ben er nu wel wijzer van geworden. Dank je wel xxx

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jahoor, de vagina is eigenlijk een holte, ookal is die meestal grotendeels afgesloten. Soms komt er wel eens wat lucht in, door seks of een bepaalde aanspanning die zorgt dat de vagina even wat losser is. Vaak gaat die lucht er gewoon weer geluidloos uit, maar als het er uit geperst word, als je een andere houding neemt of aanspant, of door seks, dan krijg je zo'n geluidje. Het klinkt een beetje ongemakkelijk maar het is niks raars of vies. Je kunt andere houdingen proberen om te kijken of het dan niet gebeurd.. Of zorgen dat zij zich bijvoorbeeld minder aanspant.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi Jongen van 18 jaar,     Dat is niet heel vreemd. Als je seks hebt met een meisje kan het zijn dat er lucht mee kan komen de vagina in. Deze kunnen in de vorm van kleine ''scheetjes'' er uit komen. Het komt vaker voor dat meiden, ook wel, ''kutscheetjes'' gelaten worden. Niks mis mee!

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten