Skip to content
6 reacties
266 weergaves

Eerder sex

Hallo allemaal ik ben een meisje van twaalf en ik heb een vriendje van dezelfde leeftijd. Wij hebben t wel eens over seks maar dan meer als lolletje zoals de meeste op mijn leeftijd. Een keer hadden we een serieus gesprek en toen kwamen we tot de conclusie dat we willen wachten tot we 16 zijn. Het is niet dat ik nu al seks wil, maar ik denk/fantaseer wel eens over seks en ik lees ook boeken waar het hierover gaat. Ik denk dat ik misschien wel eerder dan 16 seks wil hebben aangezien ik hier wel vaker over nadenk. Ik gok voor mezelf 14/15. Eerlijk gezegd denk ik als ik dit op m'n 14de zou zeggen tegen mijn vriendje dat hij me heel raar gaat vinden en dat wil ik niet! Wat moet ik dan doen?? Ik durf ook niks aan mijn ouders hier over te vragen misschien moet ik het aan mijn mentor vragen?? Of zou hij het ook raar vinden als ik er over begon?

12 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben al voor mijn 12e met een jongen naar bed geweest en ik heb er geen spijt van gehad. Zorg alleen dat je het veilig doet en dat je alleen doet wat je zelf wil.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is helemaal niet raar als je eerder dan je 16e sex wil. Ik wilde ook eerder en heb het aan me vriendje verteld. Hij vond het niet erg of raar, maar moest nog wel even nadenken of hij dat ook al wilde. En je kan het beste eerlijk zijn tegen je ouders en zeggen dat je er al aan toe bent. Ik weet dat het best awkward is, maar ze kunnen je ermee helpen. P.S. Gebruik wel een condoom

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik wil graag een keer sex met iemand maar ik ben bang dat ik dan spijt ga krijgen en ik ken ook niemand die dat ook zou willen Ps: ik vinger mezelf ook al

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als juluie het allebei willen is er niks aan de hand (Gebreuk wel een condoom)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je schrijft echt als een meisje van 12 jaar.
    Ga je ergens anders afrukken en laat dit forum met rust aub.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hebben jullie goede voorlichting gehad? Zo niet is dat de eerste stap denk ik. Da's echt wel belangrijk. Je kunt natuurlijk ook leuke, spannende dingen doen zonder 'het' ook meteen te doen. Je lichaam is daar misschien ook nog niet aan toe, dat verschilt per persoon van dezelfde leeftijd. Als je 16 bent ben je meestal wel volgroeid op dat gebied. Je hoeft ook geen haast te maken, het kan heel leuk zijn om elkaar stapje bij beetje te verkennen, en niet meteen alles tegelijk. Je moet sowieso nooit iets doen omdat je denkt dat het van je verwacht wordt, en ook niet als je gepusht wordt iets te doen wat je eigenlijk niet wilt. Als je bij je ouders of een vertrouwenspersoon terecht kunt met vragen is dat nooit verkeerd. Beter vooraf vragen dan achteraf spijt. En onthoud altijd dat je alleen moet doen wat je zelf leuk vindt! (Dat geldt ook voor volwassenen trouwens).

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten