Skip to content
16 reacties
7521 weergaves

Jonge ging plassen tijdens sex

De titel zegt het al maar het is anders dan je denkt. Nu was ik met mijn vriendje aan het neuken en terwijl hij hem in mij had zitten stopte die ineens met neuken en hield zijn penis diep in mij. Toen ging hij plassen terwijl hij met zen penis in mij zat. Het voelde heel appart maar doen meer jongens dit en is dit normaal? een paar dagen later waren we weer bezig en wou hij in mijn kont en ook daarin plassen maar dit heb ik geweigerd.

14 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • ik vind het wel lekker om in mijn vriendin te plassen. regelmatig plast zij over mij heen,

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het ook een x gedaan mijn vriendin vond het een geil gevoel

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb het ook eens gedaan, met een halve stijve in haar kut geplast. was heel geil. na het klaarkomen haar kut uitgelikt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan ook plassen met een stijve, wwel niet gemakkelijk om te mikken.

    Maar plassen in een kutje is wel erg als je het doet zonder toestemming.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 21 Ik heb heel vaak erecties, ik kan dan wel gwn plassen en naar de wc gaan (ik moet wel heel raar gaan staan/zitten om ook echt raak te plassen)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik pis elke ochtend met een stijve lul, een echte ODOL (ontzettend dikke ochtendlul) en dat gaat prima. Een kut volplassen is wel even wat anders, maar moet écht wel lukken

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan wel plassen met een stijve lul en anderen ook weet ik. 't Is wel heel moeilijk. Maar ik denk niet dat het zou kunnen gebeuren als ik in een vagina binnengeschoven ben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik geloof er hjelemaal niets van. Jongens kunnen tijdens de sex met een stijve lul helemaal niet plassen. Hoe goed ze ook proberen, er komt hooguit één druppel uit en beslist niet meer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het een beetje grof omdat de jongen het niet gevraagd heeft of het mocht.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom 'hoort' het niet, eigenlijk? Ja, natuurlijk moet je zoiets niet in bed doen, maar op de douchevloer van een inloopdouche?? Het is weer eens wat anders dan als je elkaar onderplast, wat ook erg mooi, en intiem, en lekker, kan zijn.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dit echt gewoon schandalig, een gebrek aan respect, even in de kut van je vriendin zeiken. Sperma spuiten is iets HEEL anders maar pissen dat hoort echt niet. Trouwens, de hoeveelheid plas is veel, veel meer dan de kleine hoeveelheid sperma dat je spuit en al die pis loopt er toch direct weer terug uit in haar bed of waar dan ook, bah!!!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk heeft niet kunnen piesen in een meisje dr kut niks van doen met afknellen, al kan dat in haar kont wél het geval zijn, denk ik. Maar, eerst sperma lozen en dan gelijk ook piesen, dat is gewoon lastig, zijn plasbuis zit dan vol sperma nog immers, toch dikkig vergeleken met plas. Enne, zaad stróómt gewoon naar buiten, daarmee heeft de prostaat niets van doen. Ik denk dat het toch vooral iets 'tussen de oren' is, je piest een meisje niet in dr kut, klaar. Plas mag 'afval' zijn, het is steriel, zit wél nog vol voedingsstoffen, dus naspoelen zou ikzelf wel doen, hihi.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij had het op zijn minst kunnen vragen. Was wel zo netjes geweest. Het lijkt mij ook een vies idee. Plas is toch een afval-product. Dan lijkt in je kontje mij veiliger. Maar dat houdt dan weer in anale seks zonder condoom, dus of het echt zo veilig is...

    @meisje19: Dat de meeste jongens niet in een kutje kunnen plassen heeft niet hoofdzakelijk te maken met het afknellen. Dan zouden ze ook niet kunnen spuiten. Het ligt in de mate van opwinding. Het is namelijk de prostaat die bepaalt of er nog plas door komt of niet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Was het lekker? Het klinkt wel geil

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dit wel willen doen en zei het ook tegen het meisje maar die vond het een beetje een vies idee. Ik heb het dan niet gedaan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou hem liever in mn kont laten plassen dan in mijn kut. Wel bijzonder dat hij dat kan, in je kutje piesen, meeste jongens kunnen dan hun plas niet laten stromen. En als jouw anus zijn pik omknelt, toch een stuk steviger dan je kut dat kan, dan zal plassen nog moeilijker gaan, lijkt me.
    Ik ben benieuwd naar reacties van jongens die dit zelf al eens deden.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten