Skip to content
8 reacties
582 weergaves

grote lul

Ik ben 15 jaar en ik heb een lul van 22 cm is dit groot en vinden meisjes dit goed? 

15 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • De mijne is 18.5 in rust en 23.5 stijf (soms nog iets meer als ik heel geil ben en hij echt keihard wordt). Ik was vroeg in de pubertijd, dus dat had ik ook al toen ik 12/13 was. Schaamhaar kreeg ik pas veel later een heel klein beetje.

    In het begin was ik even onzeker toen ik voor het eerst op een nieuwe school met alle jongens onder de douche moest na het zwemmen, maar uiteindelijk viel het reuze mee. Ik viel wel op natuurlijk, maar ze vonden het wel leuk en stoer zo'n grote.

    Met meisjes heb ik eigenlijk nooit problemen, je moet alleen voorzichtig opbouwen en een beetje aan voorspel doen zodat ze eerst goed nat is. Maar heel veel meiden vinden een grote pik geil (ook al zeggen ze dat lang niet altijd hardop om hun kleinere vriendjes niet te kwetsen). ;) Soms zijn ze zelfs al nat van de anticipatie om zo'n grote pik te krijgen, dus dat is mooi meegenomen.

    Meiden geven zelf meestal wel aan wat ze willen. Meestal willen ze wel voorspel (strelen, kussen, met haar klitje spelen, beffen). Vaak vinden ze het ook wel leuk om zo'n grote even voor te pijpen, en soms kunnen ze niet wachten en willen ze hem juist meteen hebben (als ze toch al kletsnat zijn). Wel een beetje voorzichtig opbouwen natuurlijk, eerst een klein stukje erin, en dan in langzaam tempo steeds een beetje dieper en sneller. Ze geven meestal wel aan of het goed/lekker gaat, en je merkt zelf wel hoever je kunt.

    Glijmiddel kan natuurlijk ook, maar op de natuurlijke manier is het lekkerder, omdat je dan ook ziet dat zij ook echt geil is.

    De lengte kan betekenen dat hij niet helemaal tot aan je buik erin past, maar dat maakt niet zoveel uit. Het meeste gevoel zit in de eikel, en het fijne gevoel krijg je tijdens het neuken als het in de breedte net past. Sommige meisjes kunnen hem wel helemaal hebben, en dat kan ook lekker zijn, dan kun je je wat meer laten gaan.

    Ik heb maar één keer meegemaakt dat hij niet paste bij een meisje, maar die had volgens mij zelf juist een hele nauwe opening (dat komt ook voor). Verder nooit problemen gehad, alleen plezier.

    Natuurlijk zijn er in het dagelijks leven ook wat nadelen of dingen waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld qua kleding en zo.

    Veel plezier ermee, en als je eventueel meer wilt weten kijk dan even bij "vragen van jongens / fors geschapen of uiterlijk". Ongeveer halverwege (reply 25) begint mijn ervaring hiermee.

    Als je nog vragen hebt hoor ik het wel. ;)

    Groet,

    S

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @ topicstarter,
    Ik ben geen meisje natuurlijk, maar ik merk wel dat een boel meisjes een grote piemel wel leuk en lekker vinden.
    Wat hierboven als gezegd werd hangt het ook wel van je dikte af.
    Tenminste dat merk ik zelf. Je hebt nog niet gezegd hoe dik die van jou is.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 15,
    Ik kan je niet zoveel vertellen over hoe meisjes het vinden, omdat ik op jongens val.
    Het hangt niet zo erg van de lengte af, meer van de dikte.
    Wat ik al zei, bij mij begon hij opeens en snel groter te worden, hoe heb jij dat meegemaakt. Ging het bij jou ook zo snel?
    Ik vond het vooral vervelend met sporten en op school bij het douchen. Zeker als ik een stijve kreeg, wat iedereen wel eens overkomt. Hoe ga jij daar mee om?
    De jouwe is ook erg dik zeg je, alleen stijf of ook slap?
    Wat is de dikte, als je daar op antwoorden wil natuurlijk.

    Het is best stoer zo'n grote maar ik hoop voor je dat de jouwe niet nog groter wordt. Heb jij het idee dat hij nog groeit?
    En jouw vraag hoe je weet of meisjes willen neuken, lastig te beantwoorden. Misschien dat anderen hier tips voor je hebben, heb je vriendinnen met wie je erover kunt praten, met wie je close contact hebt ?

    groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21 ik vind het niet zo erg on een grote lul te hebben ik heb gehoord dat meisjes erop geilen. En hoe weet ik of meisjes willen neuken want ik wil dat graag

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 15, leuk dat je weer reageert!
    Ja, ik weet het. Het kan erg lastig zijn als je een stijve krijgt.
    Hoe dik is jouw lul als ie slap is en hoe dik stijf ?

    Op mijn 15e was de mijne ook al erg groot, hij groeide in iets meer dan een jaar van normaal, ik bedoel vergelijkbaar met de andere jongens, naar veel groter dan die van de anderen.
    Vond het vooral vervelend met douchen op school en nu ook nog bij sporten.
    Ging hij bij jou ook opeens zo groeien, ben benieuwd ohij nog steeds groter wordt. Bij mij was dat wel zo, vandaar mijn vraag.
    Ik hoop het eerlijk gezegd niet voor je.
    Ik moet bekennen dat ik eerst dacht dat je een grapje maakte met die 22 cm, sorry daarvoor. Je lijkt me wel serieus.
    Reageer weer als je er zin in hebt !

    groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21 Slap is hij ongeveer 14 cm haha het is wel lastig als ik opeens een stijve krijg en hij is best dik

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15,
    22 cm is wel erg groot. Of de meisjes dat leuk vinden, geen idee weet meer over jongens.Hangt er ook vanaf hoe dik jouw lul is.
    En wat jongen 16 16 zegt, waar steek je die weg, lijkt me ook lastig. Hoe groot is de jouwe slap ?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Amai zeg, waar steek je die weg?

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten