Skip to content
4 reacties
81 weergaves

Vraag voor de meisjes

Vinden jullie het leuk als jongens aaan je tepels zitten Zo ja wat vind je het leukst Tepels likken of in je tepels knijpen of met onze lul erover vrijven

15 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • dankje voor de tips

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou toch niet beginnen met mijn lul tussen haar borsten te leggen. En hard in de tepels knijpen is ook al geen goed idee denk ik. Begin maar gewoon wat haar tepels te strelen en knijp er soms een heel beetje in terwijl je haar vraagt of ze het leuk vindt. Als ze van ja zegt kan je wat langer of harder knijpen.

    Veel meisjes die ik ken hebben graag dat hun tepels gelikt worden. Doe het dan als ze het leuk vindt.

    En pas maar op met onverwachts in hun gezicht klaarkomen. Ik ken er echt geen enkele die dat leuk vind. Er zullen er wel zijn maar beter is te weten of zij ook zo is of niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik neem aan dat je dit wil weten omdat je zelf een vriendin hebt en zo iets wel eens bij haar wil doen. Hier een tip wat ik lekker zou vinden: Leg haar op haar rug neer en plaats je lul tussen haar borsten. Druk met je handen haar borsten bij elkaar en knijp ondertussen af en toe hard in haar tepels. En begin dan haar borsten te neuken richting haar gezicht toe. Blijf doorgaan tot je klaarkomt en kom onverwachts ineens in haar gezicht klaar. Ik zou dan zo opgewonden worden dat ik zelf al klaar zou komen zonder dat je uberhaupt nog maar aan mijn kutje hebt gezeten

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Sommige vinden van wel andere niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten