Skip to content
10 reacties
743 weergaves

Schaamhaar scheren hoe?

Ik ben van plan om vior het eerst me schaam haar tescheren ( want duurfde dit eerst nooit want was bang dat ik me sneed ps kan dat eigelijk? ) En dan nog een paar vrageb 1. Moet ik als ik me schaamhaar scheer scheerschuim op me piemel doen zo ja hoe veel en hoe? 2. Kan ik als ik me scheer ook op me vel van me piemel scheren bevoordeeld net onder de eikel ( want daar heb ik best veel )? 3. Kan ik ook op me ballen scheeren of kan ik als ik me daar snijd me ballenzak open snijden en dat me ballen er dan uitvallen ( want daar heb imhet meeste schaamhaar? 4 en als ik me scheer moet ik dan van bover naar beneden of van biven naar benenden of van links naar rechts of van rechts naar links? Plz help me ( deze vragen klinkt has net en niet echt maar dit is seieus dus plz help en reageer ) Groetjes j( jongen 15 )

15 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Als ik wil scheren dan begin ik ook met het kortknippen zoals hierboven ergens beschreven. En dan met een nieuw scheeermesje. Als glijmiddel gebruik in gewone zeep of shampoo.
    Ik doe het ook wel eens samen met een vriiend dat ik hem scheer en hij mij. Altijd superspannend.

    Maar ik doe het slechts vier of vijf keer per jaar.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon NIET scheren. Laat dat haar toch gewoon staan op je zak en lul aub. Scheren is zoooo gay!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is vaak zo de eerste keer. Ontsmet het goed dat het niet ontsteekt. Ontsmettende aftershave, of als de komende weken niemand het ziet, kan je er gele isobetadine op doen. Werkt goed maar kleurt bruin.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De jeuk zakt wel, bodylotion erop, en vooral ook doorgaan met scheren. Je huid moet gewoon wennen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het nu gedaan mar nu jeukt het heel erg bij me piemel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik mijn schaamhaar wat lang heb laten groeien steek ik er eerst een kam in en snij het dan zonder risico met de schaar boven de kam af. Dan een nieuw Gilette scheermesje (dat ik na gebruik weggooi zodat altijd scherpe snede). Ik begin heel traag en heel voorzichtig aan de balzak : neem er de tijd voor want het is delicaat . Vervolgens de haartjes op de piemel : ook heel voorzichtig ! Tenslotte gaat het kortgeknipt schaamhaar er aan (of laat ik het zo staan). Scheren met een scheermesje doe je dus voorzichtig traag en ook een beetje in alle richtingen telkens er over gaan. Ik gebruik geen schuim of gel, ik doe het "droog" maar dat zal met voorkeur te maken hebben zeker (ik vind dat makkelijker). Wel de haartjes telkens uit het mesje verwijderen : ik wrijf er over met wat wc-papier.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nog 1 vraag er bij hoe vinden meiden het mooist bij een jongen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Tnx zijn er nog meer jongen en of meisjes die op me vragen antwoord kunnen geven

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een paar antwoorden op je vragen:

    Ja, scheerschuim of nog beter: scheergel, is zeer aan te raden. Het maakt het scheren veel makkelijker.
    Als je je huid strakgetrokken houdt kun je ook op je penis en je balzak scheren. Je kunt je balzak niet opensnijden met een scheermesje en je ballen kunnen er niet uitvallen. Hou gewoon de huid goed strak, dan kun je het beste scheren.
    Scheer in verschillende richtingen, van boven naar beneden en van beneden naar boven, en eventueel ook van links naar rechts en andersom. Zo krijg je het meest gladde resultaat.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey. Ik scheer mijn schaamhaar zelf ook al. Ik geef wel gewoon een instructie hoe ik het doe. Stap 1: Smeer een klein beetje water op het schaamhaar. Stap 2: Pak scheerschuim (Hand vol) Neem vooral de tijd en smeer het uit op het schaamhaar (Beweging tijdens smeren maakt niet uit) Zorg wel dat er lekker veel op zit. Stap 3: Pak een scheermesje en maak hem nat. Stap 4: Ga scheren in de haarrichting mee. Ga niet tegen de haargroei in anders gaat het irriteren en heb je meer kans om je zelf te snijden. Stap 5: Doe regelmatig het scheermes afspoelen want er blijven haren in zitten want anders word het moelijker om te scheren. Stap 5: Als je klaar bent met de bovenkant scheren ga je richting de balzak. De balzak moet je zo scheren: Als je rechts bent pak je met je linkerarm je penis vast en houd hem omhoog. Dan begin je weer in de haarrichting te scheren. Stap 6: Als je klaar bent ga je douchen. Hopelijk heb je er wat aan Fijne feestdagen nog en een fijne jaarwisseling

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten