Skip to content
13 reacties
4033 weergaves

Iemand ontmaagden

Vind je het fijn om iemand te ontmaagden? Waarom wel / niet? Ik ben benieuwd. Ik denk dat de meningen hier erg over verdeeld zijn. Ik heb meerdere jongens ontmaagd en vond het vaak wel leuk om voor hen de eerste te zijn. Maar aan de andere kant, een jongen met ervaring is natuurlijk ook fijn.

18 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • ik heb mijn vriendin ontmaagd in kotje van zwembad was super lekker

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb twee buur jongens ontmaagd , mijn ex en nu mijn huidige vriend.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ontmaagden heeft iets mythisch, en het is dan ook maar een keer mogelijk. Als je er de tijd voor neemt kan het zalig zijn, maar vaak gaat het stuntelig zo'n eerste keer en voelt het achteraf niet eens fijn. Soms, en dan vooral natuurlijk bij meiden, is het ook domweg pijnlijk al komt dat wel ook door te weinig tijd nemen. Maar eigenlijk is vrijen en neuken later, na het ontmaagd zijn, een stuk lekkerder. Zelf heb ik alleen maar vriendinnen 'met ervaring' gehad. En zeker de eerste keer vond ik dat wel raar, weten dat mijn vriendin al door andere jongens geneukt was.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wou altijd ontmaagd worden toen ik 17 was.
    Nu ben ik wel inmiddels ontmaagd, en het is heerlijk.
    Ben helaas wel weer vrijgezel, maar hoop dat dat niet al te lang zal duren.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nooit iemand ontmaagd maar was wel de eerste jongen die met enkele meisjes echt stout mocht zijn zoals ze zegden (borstjes masseren, tepels zuigen, kutje strelen).

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 17 en ik wou al vaker toen ik jong was ontmaagd zijn maar ik weet toch van zelf dat niemand seks wilt en dat tieners 10 jaar geleden seks hadden maar nu hebben toch weinig seks

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het wel bijzonder om iemands eerste te zijn en haar daarin te laten wennen en verwennen, vaak de eerste keer dat ze zich echt bloot geven letterlijk en figuurlijk. Maar wat jij zegt meisje 18 is idd ook weer zo, met ervaring is zeker wel leuk, kan er van genieten als de dame wat initiatief neemt en denkt ik ga hem eens laten genieten.
    Vind de 'kledderzooi' niet zo erg, is helemaal niet altijd zo en je kan er prima rekening mee houden. Moet toch samen leuk zijn :)

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind ontmaagden leuk! Ik heb al een aantal meisjes ontmaagd en dat is toch wel bijzonder. Ze zijn nog lekker krap en dat is ook gewoon lekker.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik vind het niks, maagden zijn gewoon te krap. klinkt hard maar het is zo. ik heb liever wat oudere meisjes/vrouwen!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerste keer

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi hoi meid 18 . ontmaagden als je er alle 2 de tijd voor neemt en het lekker rustig doet is er niks ergs aan en hoeft het ook niet naar of pijnlijk te zijn :)

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb het nooit gedaan.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Van de (vele) meiden die ik heb gehad, heb ik er maar één meegemaakt, die nog maagd was en dat vond ik wel een kledder zooi, maar ja dat is per meisje verschillend waarschijnlijk. Als een meisje wordt ontmaagd heb ik de indruk, dat die eerder trouw blijft aan een jongen die haar heeft ontmaagd. Seks met ervaren meiden of een maagd...kon weinig verschil merken. Met jongens heb ik ook seks gehad, daar was wel wat verschil in, vooral het klaarkomen liep uiteen en dat is ook zodra een jongen ervaring op gaat doen met een meid. De meeste jongens hebben faal angst in het begin, ik denk dat daarom de meeste jongens (meestal) seks ervaring op doen met het eigen geslacht, om geen blauwtje op te lopen met een meid (ongeveer 60%, misschien meer?)..> Wat me wel eens een paar keer verbaasd heeft, dat (hetero) jongens kwaad op me werden als ik niks met ze wilde doen. Uiteraard heb ik ook wel eens een blauwtje opgelopen met een meid, die na afloop pissig op me werd. Tenslotte seks is niet altijd zo fijn en goed wat we er ons er altijd van voorstellen. grt. J

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten