Skip to content
10 reacties
241 weergaves

mijn ex is verder gegaan dan ik wilde

Heei, Ik wil heel graag hulp van jullie ik weet echt niet wat ik nu moet doen :( 4/5 weken geleden ging ik afspreken met mijn vriendje (nu is het uit). Het was echt super gezellig we gingen filmpje kijken enzo. Toen hij mij zoende vroeg hij opeens of hij mijn bh los mocht maken en ik zei nee, maar hij deed het toch. Een paar dagen voordat ik met hem af ging spreken vroeg hij of hij verder mocht gaan (vingeren). Ik zei nee dus ik hoopte dat hij het ook niet zou doen. Hij deed het wel maar ik durfde niet te zeggen dat hij moest stoppen, want ik dacht dat hij toch wel door zou gaan. Hij deed dat tenslotte ook met mijn bh. Mijn ex wist ook dat ik heel erg onzeker ben en hij wist dat de kans klein was dat ik zou zeggen dat ik het niet wilde. Er is een grote kans dat hij mij nooit leuk heeft gevonden, maar dat hij me alleen wilde vingeren. Ik had aan 3 vriendinnen gevraagd wat ik moest doen, maar 1 van hun heeft het doorgelult en toen wist in een keer de hele school dat me ex mij gevingerd had. Het verhaal werd 10.000 keer verdraaid en ik werd de hoer van de school genoemd. Als ik me ex zie denk ik steeds aan wat hij mij geflikt heeft en dan begin ik bijna te huilen. Ik wil alles vergeten en als het kon had ik de tijd teruggespoeld maar dat kan helaas niet. Vrijdag heb ik se week alleen ben ik super bang dat ik het ga verkloten. Want ik zit er heel erg mee. Weet iemand wat ik nu het beste kan doen? Groetjes een wanhopig meisje

14 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik denk niet dat dat helpt maar t is niet uitgegaan om die reden dat hij verder is gegaan dan ik wilde. De reden is dat hij zei dat ik alles doorlulde en dat is niet waar. Toen ik vroeg wat ik dan volgens hem had doorgelult wilde hij niet zeggen. En als hij me echt leuk had gevonden had hij geen reden gezocht om t uittemaken en had hij mij nog terug gewild. Ik denk dus dat hij mij alleen wilde om dat ene te kunnen doen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat kan helpen bij het verwerken is dat je ex-vriendje het waarschijnlijk niet verkeerd bedoeld heeft. Hij heeft het niet gedaan om jou kwaad te doen. Hij was waarschijnlijk gewoon erg opgewonden, waardoor hij wel verder ging dan jij had gewild, maar hij zal niet met opzet de fout in zijn gegaan.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Oke k zal t proberen dankjewel

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat is lastig dat is voor iedereen anders.

    Maar ik denk dat je eerst moet accepteren dat het gebeurd is okaal is het erg vervelend en naar geweest want zonder het te accepteren kun je het onmogelijk verwerken en daarna verwerken en ja verder zal ik het niet weten.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wauw je hebt echt gelijk en ik denk ook steeds aan hoe ik duidelijker had kunnen zijn. Nu kan k zo paar dingen opnoemen wat ik had kunnen doen, maar toen hij d'r mee bezig was wist ik niet wat ik moest doen. ik heb eigenlijk nog wel een vraag: hoe kan ik t een plaatsje geven zodat ik er minder aan denk?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat jou ex gedaan heeft is natuurlijk fout. Maar je had zelf wel wat duidelijker mogen zijn op het moment dat hij het deed. Als je nee zegt en daarna toch zoiets toestaat dan is het voor hem ook makkelijker om zoiets weer te doen.

    Als een meisje nee zegt kan het zoveel dingen betekenen. Gewoon "nee", of "nee, ik heb nu geen zin maar misschien kun je me wel in de stemming krijgen" of "nee, liever niet, maar als jij het graag wil is het oké", of "eigenlijk ben ik wat onzeker en durf ik (nog) niet zo goed" of zelfs "ja" maar dan wat plagerig bedoeld. Mannen zijn niet zo van de subtiele communicatie, dus het beste kun je gewoon echt duidelijk aangeven dat je daar niet van gediend bent en dat nee ook echt nee is. Natuurlijk wil ik het niet goedpraten wat jou ex gedaan heeft en het is ook absoluut niet jouw schuld. Je zei immers nee. Maar probeer een volgende keer toch echt nog duidelijker je grenzen aan te geven en als een jongen daar overheen gaat wijs hem dan ook terecht. Daar zul je uiteindelijk zelf ook sterker en zelfverzekerder van worden.

    Naar de politie gaan heeft geen zin, want het is niet te bewijzen dat hij echt heeft aangerand. En verder zou ik nog maar eens nadenken wat je in het vervolg aan je 'vriendinnen' verteld, want als een vriendin dit soort dingen doorlult aan de hele school is het toch geen echte vriendin?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee ik ga hem niet aangeven. Maar ik weet niet echt hoe ik t soort van kan vergeten of hoe ik t een plaatsje moet geven

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • dit is eigenlijks aanranding wat hij heeft gedaan dus je mag naar de politie gaan en hem aangeven als je dat zelf wilt

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Vrijdag heb ik school examens en ik zit er zo erg mee van wat me ex bij mij deed dat ik mijn gedachten niet bij me schoolexamens kan houden

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • wat bedoel je precies met:

    Vrijdag heb ik se week alleen ben ik super bang dat ik het ga verkloten. Want ik zit er heel erg mee. Weet iemand wat ik nu het beste kan doen? Groetjes een wanhopig meisje

    Vrijdag heb je??? (de week alleen?) wat ga je verkloten denk je??

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten