Skip to content
22 reacties
299 weergaves

Mentor

Okee ik zat dus bij de les van mijn mentor en hij is een soort van vader figuur hij is heel zorgzaam en alles valt hem gelijk op en ik vind hem echt aardig en lief. Maar ik zat dus in zijn les en ik was mijn boek vergeten dus had die van een ander geleend om niet nateblijven het viel hem dus al op... Hij zei je hebt een andere kaft laat eens zien ik liet de achter kant zien hij zei j ik wil de voorkant zien toen zag hij de label met de naam van e staan. Omdat ik vaker van die dingen heb zei hij tegen me j 1 ding geld voor jou je bent een rare meid, ik moest al lachen en toen zei hij zachter en dichterbij maar die zijn het lekkerst en ging hij met zijn wenkbrauwen 2x snel op en neer. Ik zag er niks in hij is een grapjas en voor mij dan echt een vader achtig figuur maar mijn vriendin naast me kon het ook horen en die zegt dat het zo erg is en dat hij het anders bedoelde Mijn vraag is daarom wat vinden jullie hiervan?

16 jaar
9 jaren geleden

22 Reacties

  • Tja, borsten zijn nu eenmaal een blikvanger voor jongens en mannen. Niks aan te doen. Gewoon erg mooi, hé ;-) Gewoon diepe decolleté vermijden anders wordt het pas uitdagend misschien.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou hij keek er best lang naar, en ja ik heb toch wel een b cup het kan ook gewoon toeval zijn ik Let niet echt zo op hem maar ja dit viel op

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja zoals hier boven ook al gezegd wordt ligt er vooral aan hoe lang hij daar naar keek want wie weet is het maar even en het gesprek dat jullie voerde was daar een aanleiding in om daarnaar te kijken?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 16 Ligt eraan hoe lang hij '20 cm naar beneden' keek. Was het maar één seconde of duurde het lang?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Puur toeval. Je let nu constant op hem

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Hangt er van af: heb je wat tieten? Dan is het goed,mogelijk dat hij die aan het bekijken was.
    Hoe oud is hij eigenlijk?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij deed candaag best weer raar. Dicht bij me zitten en niet naar mijn gezicht kijken maar 20 cm lager.... Zou dit echt zo zijn of puur toeval?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Thnx xx

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zie er ook niks verkeerd in.

    Een grap die hij maakt die nog net op het randje is en een hand op de schouder wat in mijn ogen gewoon iets wat heel normaal is.


    Maar zolang zijn hand niet op rare plekken komt zal ik niet al te veel zorgen maken en wat er ook al gezegd is hou in de gaten of hij een stijve heeft als hij zo tegen je doet.


    En zolang hij geen stijve heeft als hij zoiets doet of zegt en hij niet aan de rest van je lichaam zit zie ik er geen kwaad in.

    Een klein beetje vertrouwen moet er ook zijn.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 13 jr: wat heeft hij concreet dan verkeerd gedaan? Niks toch. En de leerling voelt zich er niet echt bedreigd door of zo...

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 18 waarom niet? Vlgs mij is het niet helemaal okee hoor

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Zolang hij z'n hand niet op je dij legt of aan je borsten zit, zie ik niet echt een probleem hoor.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hij heeft nooit echt een stijve wel zie je altijd een bobbel maar meer mensen hebben dat toch? Ik zit achteraan in een groep van 3 hij zit vaak tegen over me maar hij is gwn meer een vader figuur voor me ik zie er niks achter mijn vriendin wel maar ja

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeft hij soms een stijve als hij je les geeft? Kijk gewoon eens naar zijn kruis. Als hij stijf is, kun je dat goed zien, krijg je een beetje een tent-effect als je begrijpt wat ik bedoel.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Eigenlijk doet hij het vaker zulke dingen maar hij is mijn mentor hij zal toch niks erg doen? Hij doet alleen lief en probeert grappig te zijn? Xx schrijfster

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik(eerste reactie) denk na jouw laatste reactie dat hij wel een grens aan het overschrijden is. Ik zou als je je (al is het maar 1keer) niet meer 100% op je gemak voelt door hem er wel iets van zeggen. Het zou me niet verbazen mocht hij de grens tussen "grappig/plagerig" en pesten niet kunnen aanvoelen en denken dat hij alles mag.

    Ps: Wij zijn er om je te helpen en advies te geven, niet om je te commanderen ;-).
    Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, stel ze gerust.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Meestal Let ik er gwn niet op maar ik heb eigenlijk niet de interesse om erop te Letten hij voelt namelijk goud aan wanneer ik zenuwachtig ben of gespannen

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Kijkt hij vaak naar je borsten, waneer je wat decolleté aan hebt of zo?

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Nu ik zo erover nadenk hij legt vaak een hand op mijn schouder of hand ofzo maar ik ben ook wel gehecht aan hem hij is gewoon aardig en fatsoenlijk ik zoek er ook niks achter maar mijn vriendin vind het wel raar...

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Sommige leerkrachten zijn soms wat raar ja, vaak bedoelen ze het gewoon grappig en is er niks mis mee. Tenzij je het zelf heel onprettig vind natuurlijk, dan kun je er beter wat van zeggen of zulke dingen negeren. Maar als hij vaker zulke half seksueel getinte grappen enkel naar jou maakt zou ik er misschien wel wat van zeggen, en al helemaal als hij het nog verder zou proberen te nemen. (je ook probeert aan te raken, dichterbij komt e.d.) Dat hoort namelijk niet, ookal is het 'maar een grapje'.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten