Skip to content
2 reacties
253 weergaves

Vriendin

Het is een vraag van een vriendin.... Terwijl ze aan het kussen waren stond haar vriend heet hij was klaargekomen en hij had met zijn penis tegen haar vagina gekomen maar ze hadden allebei zijn kleren enal nog aan, en na 1 week terwijl hij terug klaargekomen was stond zijn handen op zijn penis en met zijn handen is hij aan haar vagina en kont aangekomen,... En haar vraag was tegen mij ofdat ze zwanger kan geraken.. Maar ze hadden zijn kleren nog allebei aan.. Ik heb tegen mijn vriendin verteld dat het onmogelijk kan zijn zwager kan je geraken via seks, aangezien dat ze kleren enal nog aan hadden dat kan totaal niet, maar zij wou nog eens meelezen, omdat ze haar buik dat beetjz opgezwollen staat.

15 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Als hij in haar vagina is klaargekomen, of er direct op, dan kan ze misschien zwanger zijn en moet ze een zwangerschapstest doen (kun je bij de kruidvat of apotheek halen). Als dat niet zo was is het bijna onmogelijk zwanger te worden, heel misschien als hij al was klaargekomen en sperma op zijn hand kreeg en haar toen nog vingerde.. Maar dat is ook onwaarschijnlijk.
    Maar als ik je omschrijving goed begrijp en ze nog hun meeste kleren aanhadden, en geen sex hadden, dan kan ze niet zwanger zijn. Ik vind het trouwens ook wel raar dat je dat op jouw leeftijd niet al weet.. Of is je vriendin nog een stuk jonger?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Onduidelijk, kwam hij nou met zijn pik tegen haar kut, of toch niet? En tja, in principe zóu het kunnen dat als hij zijn vi ngers in zijn slip stak, nadat hij klaarkwam, en dan zijn van sperma natte vingers in haar slip schuift, dat er dan sperma in haar kut kwam. Maar dan moet het óók nog eens heel haar vagina doorzwemmen en haar baarmoeder in komen. Lijkt érg onwaarschijnlijk, toch? En die opgezwollen buik, is gewoon van de spanning.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten