Skip to content
15 reacties
5650 weergaves

Beffen met schaamhaar

Mijn vriendin scheert haar vagina sinds een paar jaar niet meer en heeft dus een behoorlijke bos schaamhaar. Ik bef haar wel gewoon, ik vind het niet vervelend. Ik voel haar schaamhaar wel bij mijn mond en neus, soms ook in mijn neus. Het kriebelt was maar het voelt wel lekker zacht aan. Qua likken is het goed te doen, tussen haar schaamlippen en op de clitoris groeit geen schaamhaar en dat zijn de belangrijkste plaatsen. Als ik er wat lastig bij kom gebruik ik soms mijn handen om haar schaamlippen wat te spreiden en er beter bij te kunnen. Alleen een standje als facesitting doen we niet meer, mijn vriendin heeft er zowiezo geen behoefte aan en ik vind het niet handig met zo'n bos schaamhaar. Dan heb ik toch liever wat meer controle. Mijn vriendin zegt dat het voor haar niet anders voelt om gebeft te worden met schaamhaar. Het voelt voor haar nog steeds hetzelfde als toen ze helemaal geschoren was. Ik wil graag weten hoe de ervaringen van andere jongens (en meisjes) zijn hoe het is om te beffen als een meisje veel schaamhaar heeft. Zijn er misschien nog goede tips? En voor de meisjes, voelt het voor jullie anders om gebeft te worden als jullie veel schaamhaar hebben? Is het anders vergeleken met gebeft worden als je vagina kaal is?

22 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • Die stoppels zijn inderdaad een nadeel. De eerste twee dagen na een scheerbeurt gaat het nog, maar daarna wordt het wel vervelend en kan het flink schuren. Na een week zijn de haartjes dan weer wat langer en schuurt het niet zoveel.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • 't Is wel leuk om een volledig kaal kutje te zien en te likken. Maar er is een probleempje als de haartjes na drie of vier dagen beginnen te groeien is het wel stroef om daar te likken en te strelen, en het doet soms pijn aan de tong of de piemel als je erover streelt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo, ik ben de topicstarter. :)

    Tegenwoordig scheert mijn vriendin zich heel soms wel weer, maar alleen als ze met vriendinnen naar de sauna gaat. De eerste keer dat ze met vriendinnen naar de sauna ging was ze niet geschoren en toen voelde ze zich toch niet zo prettig tussen al haar vriendinnen die netjes gladgeschoren waren. De tweede keer had ze zich wel geschoren en kreeg ze ook complimenten van haar vriendinnen, die zeiden dat haar kut er veel beter uitzag dan toen het nog harig was. Daarna heeft ze het wel weer laten groeien, maar vandaag gaat ze weer met vriendinnen naar de sauna en dus heeft ze het gisteren weer geschoren, en heb ik weer eens een kale kut mogen beffen. Het was heel leuk en fijn om dat weer eens te doen, maar mijn vriendin heeft wel gezegd dat ze het verder weer gewoon gaat laten groeien en alleen gaat scheren als ze met vriendinnen naar de sauna gaat, dus ze zal het zeker niet kaal blijven houden.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Nog meer jongens en meiden die hun ervaringen over beffen/gebeft worden met schaamhaar willen delen? :)

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Als een meisje zicht goed afveegt zal het met die geur inderdaad wel meevallen. Nu zal schaamhaar zulke geurtjes wat makkelijker vasthouden, maar ook als het kaal is is het geen garantie dat je geen plas kan ruiken.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je schaamhaar naar pis ruikt, niet lekker. Tegelijk, een béétje piesgeur van je kut is toch niet erg? Of was je altijd je kut voordat je je laat beffen? Dta is toch nergens voor nodig....

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook gewoon een bos schaamhaar en mijn vriend vind het geen probleem. Hij vind het wel prettig als ik eerst gedoucht heb zodat het schaamhaar niet naar plas ruikt

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje van 16: Ben je dan ook wel eens gebeft terwijl je nog schaamhaar had? En zo ja, hoe vond die jongen dat?

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • @ andere jongen van 21: Ik heb er helemaal geen last van dat mijn vriendin een behaarde poes heeft. Van mij mag het kaal, maar het hoeft niet. Daar gaat het mij ook niet echt om met deze topic. Ik ben gewoon benieuwd naar hoe de ervaringen van anderen zijn.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind jullie te veel aan je zelf denken en niet genoeg aan elkaar. Kaal of niet is voor je maatje veel belangrijker dan voor jouw.
    En jongen 21 heeft gelijk, maak er een spelletje van en scheer elkaar.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen van 21: Mijn vriendin schoor het vroeger altijd wel kaal, dus ik weet wel hoe het is als het kaal is. En dat vond ik ook altijd fijn. Maar ze is nu dus met scheren gestopt en ze wil het zelf nu ook niet meer kaal hebben. Bijwerken vindt ze ook niet nodig omdat het bij haar niet superlang en niet superveel is, en ik denk ook dat het bij haar niet echt nodig is om bij te werken. Van mij hoeft het ook niet persé te worden geschoren, natuurlijk mag het wel maar ik ben er ook tevreden mee zoals het nu is. Ik ben dit topic meer begonnen omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van anderen, zowel van jongens als van meiden.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ook mijn schaamhaar, best veel eigenlijk. M'n vriend zou me graag eens kaal zien en voelen, ik vind het niks, wil mn kuthaartjes houden, lekker zacht. Al snap ik best dat m'n vriend niet mijn schaamhaar wil likken. Maar, mijn kutlippen, en dan vooral de binnenste flapjes, en mijn clitje, daar groeit echt geen haar op, en rrreken maar dat ik het daar gelikt worden lekker vindt.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Het voelt gewoon hetzelfde, vind ik. Maar ik hoef geen jungle onderaan in men broek te hebben. Zelf vind ik het fijner zonder haar maar met haar is gwn hetzelfde. Maar heb wel een tip: probeer soort van haar doos 'opteeten'. Dat voelt erg geil aan.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ikzelf vind beffen van een kale doos veel lekkerder... Geen haren in je mond enzo. Om die reden scheer ik mijn ballen ook helemaal kaal voor haar. En het voelt voor mij ook wel beter, het lijkt wel of de huid dan gevoeliger is.
    Ik scheer mijn meisje meestal en misschien moet jij dat ook voorstellen aan haar, meestal eindigt dat ook nog eens in beffen en meer. En als ze geen hele kale doos wil kun je het op zijn minst wat bijwerken ...

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Niemand anders die hier ervaring mee heeft?

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten