Skip to content
5 reacties
292 weergaves

Uithouden

Hey, ik ben een jongen van 16 jaar en ik heb nog nooit sex gehad. Nu ben ik bang dat als ik een keer seks heb dat ik dan heel snel klaarkom, weten jullie nog tips hoe ik het langer kan uithouden??

16 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Wat je ook kunt doen is, tijdens het seksen even een kneepje in je stijve penis te geven. Je opwinding zakt dan even weg, zodat je lange duur kunt. Het meeste effect heeft het als je net onder je eikel knijpt, waar het toompje zit. Ben benieuwd of het je helpt..

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal eens met de bovenstaande tips maar, wat ook helpt om als je voelt dat je wat te snel gaat dat je op je ademhaling moet letten. Bv. niet ademen op het tempo van je bewegingen wat heel natuurlijk is. Je ademt gewoonlijk: (adem)in-(adem)uit; dat is 1-2; 1-2; 1-2; enz. Maar de GOUDEN TIP is: dat moet je gaan ademen: (adem)in-rust-(adem)uit; (adem)in-rust-(adem)uit; dat is dus1-2-3; 1-2-3; 1-2-3; enz. Op het moment van rust houdt je dus voor een tel je adem in. Misschien eerst wat lastig maar het werkt echt! Ikzelf doe dat ook altijd als ik voel dat ik sneller ga dan dat ik wil.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Van te voren idd er al voor zorgen dat je al bent klaar gekomen (hoeft ze niet eens bij te zijn). Gewoon lekker masturberen. Snel klaar komen is trouwens heel normaal.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij de meeste gaat het de eerste keren heel snel en komen ze veel te snel klaar. Had ik ook met mijn eerste meisje. Ik was bezig met het omdoen van mijn condoom en toen kwam ik al. Hoe vaker je het doet hoe langer je erover doet voordat je klaar komt. En een keer rukken voor je het gaat doen helpt inderdaad ook.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Zorg dat je voor ''de daad'' al eens klaargekomen bent (bv. in voorspel), dan kom je waarschijnlijk niet zo snel nog een keer, en probeer je orgasme uit te stellen door, wanneer je het voelt aankomen, je vriendin te plezieren en even niet meer te denken aan klaarkomen, hierdoor verminderd je opwinding een beetje

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten