Skip to content
5 reacties
1398 weergaves

wat moet ik doen is mijn vriendje soms homo

ik zit op scouting en ook een vriendje van mij maar we zitte niet op zelfde school.een week geleden op zaterdag bij scouting zag ik dat hij een stijve piemel had in strakke spijkerbroek en is ook groter dan mij en lachte beetje toen ik zag maar verlegen keek ik weg.gisteren na de scouting in middag kwam hij spelen thuis we doen dan ook vaak stoeien zo lag hij op grond ik zat boven op hem beetje op buik maar beetje op piemel die weer stijf was voelde ik en hij maakte van die neuk bewegen.soms denk ik is hij homo of niet maar durf niet te vragen omdat ik wat verlegen ben en ook nie aan mijn ouders.hebben jullie zoiets mee gemaakt en kunne mij antwoord geven wat ik moet doen

12 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Jongen 12,je bent nog heel jong evenals je vriendje,en zitten beiden aan het begin van je pubertijd,waarin je lichaam verandert,waardoor je soms wat verward raakt maar ook wel weer spannend,soms raak je wat onzeker,hoort er allemaal bij.En daarom beginnen jongens soms zich met elkaar te vergelijken,of kijken wie de grootste heeft, of stoeien met elkaar,deden wij ook als jongens,ook omdat je aan meisjes nog net niet toe bent.
    Dat komt later ,bij sommigen met 14,15 of later.Dan zijn er jongens die twijfelen aan zichzelf,soms denken ze dat ze homo zijn,en dan weer hetero,want zijn ze ineens smoorverliefd op een meisje.Was ook 16 toen ik zeker wist dat ik hetero was en op meisjes viel.stoeien met jongens vond ik niets meer aan,maar op jouw leeftijd wel evenals de meeste van mijn vrienden.Dus om nu al te denken dat je vriendje homo is nergens voor nodig.Vind dit heel normaal onder jongens onder elkaar.Dat hij neukbewegins maakt is om stoer te doen,of jou een beetje uitdagen,nu hoop dat je hier wat aan hebt,geniet van je jeugd en wat nog komt,maar goed dat je vraagt hier,nooit met vragen blijven zitten.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • aan jonge van 23jaar we kenne elkaar allang van 6de jaar en vriendje woont 2 straten verder heb eergister toch gevraagt maar zei geen homo te zijn en gister kwam ik bij hem thuis spelen en zat aan me piemel en von toch raar is ie dan geen homo toch

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • normaal dat je een grote krijgt bij het stoeien dat heb ik soms ook en mijn vrienden ook .wij praten daar verder niet over want wij zijn geen van alle gay en onze stijve gaat altijd vanzelf weer weg.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hm, als je aan het stoeien bent en op je vriendje zijn buik en piemel zit is het niet verwonderlijk dat hij wel een stijve krijgt. Gebeurde bij mij ook (nu stoei ik niet meer met jongens maar vroeger deed ik dat wel).

    Maar of hij daarom homo zou zijn weet ik echt helemaal niet. En dat hij zo een soort van neukbewegingen maakt hoeft eigenlijk niks te betekenen: ik denk dat hij het prettig vond en wilde dat het plezier wat langer zou duren.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat je moet doen ?
    Als jullie goed bevriend zijn, dan zou ik in jouw geval met 'm praten, aan hem vragen.
    Ik geloof dat ik zelf mijn ouders er niet bij zou halen, maar dat is mijn gevoel erbij.
    Dat je verlegen bent hoeft niet persé in te houden dat je het niet met mekaar erover kan hebben.
    Maar ik weet niet hoe jullie met mekaar omgaan.

    Heb zelf zoiets een keertje meegemaakt en heb toen gelijk gevraagd of hij het lekker vond, zoiets.Ik weet het niet helemaal precies meer.
    Heb je hier wat aan ?

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten