Skip to content
33 reacties
3592 weergaves

wanneer zijn jullie ontmaagd?

Hoi wanneer zijn jullie ontmaagd ? Ik ben gisteren ontmaagd door mijn vriendin

14 jaar
10 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik was 13 jaar en m'n vriend 14. Ja dat is heel erg vroeg, dat weet ik, ik ben er niet trots op ofzo. Maar ja, we waren er allebei klaar voor dus ja idk. Ik ben nu nog altijd samen met hem en ik heb er geen spijt van.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @Jongen17 Ik ben het niet met je eens, ik was zelf 11, dit was dan wel met een jongen. Ik weet dat dit vroeg is, maar het was toch echt zo. Het is mss niet handig als je de waarheid niet weet om dan te zeggen dat het niet waar is.
    Ik weet dat de gemiddelde leeftijd dat jongens gaan aftrekken rond de 12 jaar ligt. Dan zou het toch raar zijn dat jongens op hun 19e (gemiddeld) pas sex met elkaar hebben. Ik weet dat dus ook uit eigen ervaring.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Het gemiddelde dat jongeren sex hebben is 19 jaar echt waar wat lullen jullie allemaal stoere praatjes vullen geen gaatjes

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Zoals j16 zegt "raar verhaal"

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Daar gaan we weer..., wat bedoel je @jongen12?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Daar gaan we weer,..

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen13, en je zus vraagt dan helemaal niks? Hoe kan je vriendin zomaar naakt de badkamer binnenstappen? Raar verhaal weer, maar ja het heet hier niet voor niks Dreamersforum.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik gisteren ik zat thuis in bad blijkbaar hadden ze gebeld aan de voodeur mijn zus had open gedaan en mijn vriendin stond voor de deur ze is 14 jaar ineens ging de deur van badkamer open en mijn vriendin kwam naakt binnen ze stapte metteen in bad en begon me te kussen en pakte mijn lul vast en hij heb je goesting ik zei ja natuurlijk en daar hebben we het gedaan in bad dus was super gewoon

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben gisteren ontmaagd ik ben 13 jaar mijn vriendin is er 12.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • 15. 3 maanden geleden

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • 16

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • gisteren hebben e het gedaan waren aan het wandelen in het bos ik moest plassen ik ging tegen een boom en mijn vriendin kwam zien ze zij amaai dat ziet er lekker uit ze zei kom we gaan wat verder in het bos na een tijdje zei ze ik heb goesting ze begon zich uit te kleden en daar in de struiken hebben we het gedaan was super lekker

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 14, ik ben het helemaal met je eens. Toen ik 12/13 was dacht ik ook niet aan seks, laat staan dat ik wist van het hoe en wat. Als je een jaar of 16 bent ligt dat natuurlijk anders maar als je 12/13/14 jaar bent???

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow eigenlijk bizar om te horen hoe vroeg sommigen worden ontmaagd. Dit is natuurlijk niet aan mij de keus, maar toen ik 11/12/13 was dacht ik nog echt niet aan seks (nu nog steeds niet).

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • toen ik 13 jaar was ik ging zwemmen met mijn vriendin ook 13 jaar na het zwemmen was het heel druk voor om te kleden zijn dan maar samen in een kotje gegaan daar hebben we het gedaan

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ongeveer 8 maanden geleden, toen ik 13 (bijna 14) was.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Op mijn 16de

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey jongen13. Ja ik had op mn 13e verkering met mijn vriendje (ben gay) toen ik ontmaagd werd. En ik heb hem nog steeds! En ja, als je sterrenbeeld maagd is, ja dan blijf je het altijd he :)

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 13 en nog niet ontmaagd, ik weet ook niet op welke leeftijd ik ontmaagd en of ontgroend wordt, alleen blijf ik sws altijd maagd (mijn sterrenbeeld is maagd), dus als jullie ontmaagd zijn, had je dan ook met degene verkering door wie jij ontmaagd ben geworden of niet????

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 20, je moet dat zelf weten natuurlijk, maar je weet tot na je trouwdag dan niet wat voor 'vlees' je in de kuip hebt. Er zijn daar vroeger nogal wat huwelijken op gestrand Tegenwoordig is het gelukkig normaal om van te voren, ook op seksueel gebied, te weten met wat voor iemand je trouwt.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten