Skip to content
7 reacties
307 weergaves

Samen scheren

Ik heb sinds een tijdje een leuk meisje leren kennen. Laatst hebben wij voor het eerst gevingerd en zij heeft mij getrokken. Toen heeft ze ook gezien dat ik best wel veel schaamhaar heb. Nu stelde ze voor om het samen te gaan scheren, maar ik durf dat niet zo goed. Ik ben bang dat ze in mijn piemel of ballen scheert en ik ben ook bang dat ik haar pijn zal doen als ik haar ga scheren. Hebben jullie nog tips om het op een andere manier te doen?

15 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Aftershave gebruiken na het scheren van de schaamstreek is helemaal geen probleem. Alleen moet je wel aftershave gebruiken zonder alcohol dan werkt het zelfs verzachtend. Ook is het verstandig goeie en scherpe mesjes te gebruiken. Ik gebruik nu gillette fusion proglide mesjes en daar ben ik zeer tevreden over

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • In mijn aftershave zat alcohol.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Als er problemen zijn met aftershave moeten we die maar eens vergelijken. Mijn vriendin en ik hebben nooit gemerkt dat er een probleem is. Wij gebruikten eerst de aftershave van mijn ouders dat was Wella. Al snel hebben wij ons dan zelf aangeschaft en dat was Nivea. Dat potje is nog niet leeg. Wij hebben nooit zulke problemen gehad. Waarmee hebben jullie zo slechte ervaring? Staat er op de verpakking wat er in zit? En wie heeft er goede en waarmee?

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat heb ik ook al meegemaakt dat er enkele druppeltjes after-shave op mijn ballen terechtkwamen: dat brandt echt pijnlijk. Niet doen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet echt NOOIT aftershave daar beneden gebruiken dat gaat enorm branden en doet heel erg zeer weet ik uit eigen ervaring. NIET DOEN DUS!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • De angst om je vriendin te snijden is veel groter dan het gevaar zelf. Probeer het eens en je zult zien dat het nogal meevalt. Er zijn scheermesjes met een tralietje er voor, die zijn helemaal veilig, maar ze scheren niet zo glad als mesjes zonder. Wilkinson Protector is er daar een van, maar er zijn er nog. Gebruik ook een scheergel of scheerolie, dat scheert beter dan gewoon water onder de douche. Gebruik een goede aftershave, laat dat een paar minuten intrekken, daarna een mengseltje van (amandel)olie en honing.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,


    als je nog nooit geschoren hebt dan zou ik er ook niet aan durven beginnen, maar als je wel oefening hebt kan een dergelijk experiment heel leuk zijn en nog veel leuker eindigen. Na het scheren, met je tong uitproberen of de lipjes van je vriendinnetje en haar pubis lekker zacht zijn, dan eventjes verder op ontdekkingstocht naar het clitje en binnenin het spleetje.

    En zij doet bij jou hetzelfde langs je paal en de balletjes...
    Suuper.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten