Skip to content
32 reacties
5129 weergaves

Plassen onder de douche

Gisteren was er op radio538 een item over plassen onder de douche en dat dat veel beter is voor het milieu omdat er geen onnodig drinkwater verloren gaat. Nu wil ik van jullie weten of jullie ook plassen onder de douche en hoe jullie het doen. Ik doe het zelf ook en dan ga ik op het randje van het bad zitten en laat ik het lopen is echt een heerlijk gevoel. Graag hoor ik van jullie. Graag jongens en meisjes reageren.

16 jaar
10 jaren geleden

32 Reacties

  • Idd

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe het ook wel soms onder de douche en vind dat warme gevoel tussen mijn benen lekker.
    Vooral als ik uit het zwembad kom.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik plas ook altijd onder de douche. Soms laat ik het langs mijn been lopen, lekker warm!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik plas ook wel eens onder de douch dat voelt gewoon lekker maar meestal heb ik ook dat als ik moet plassen en ik sta onder de douch dat ik dan nog nodiger moet maar dan lucht het juist ekstra op ??

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja waarom niet?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms als het echt niet anders kan

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms als het niet anders kan

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben bij de foetclub na het foetballen gaan wij douchen natuurlijk allemaal naakt he we wassen ons en daarna plassen we met zijn alle in de douche daarna trekken sommige jongens zich noch af en komen klaar is gewoon super leuk ik zelf trek ook af

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het ook onder de douche, gewoon naakt. Soms samen met m'n vriendin. Vroeger ook wel eens met een schoolvriendje. We hebben wel eens tegen elkaars onderbuik en benen geplast, om dat ook eens te proberen. Je spoelt toch gelijk schoon onder de douche. Ik vond het ook wel lichtelijk opwindend moet ik eerlijk zeggen.

    Ik heb toen ik dertien was tijdens een boswandeling één keer per ongeluk in m'n broek geplast omdat ik de knoop niet snel genoeg los kreeg. Waarschijnlijk ging dat nog moeilijker omdat m'n blaas zo vol zat. Ik stond echt op knappen, omdat ik het te lang had opgehouden. Ik dacht het wel te kunnen ophouden tot het restaurant, en ik wilde niet tegen een boom plassen waar het zusje van m'n vriendje bij was. Ik was ook toen al behoorlijk groot geschapen, dus moet ik m'n broek altijd een stukje laten zakken om te kunnen plassen. Dat wilde ik liever niet doen waar iedereen bij was. Maar ik moest op een gegeven moment echt, en toen was het te laat, dus voelde ik het zo in m'n broek lopen. Eerst raak je in paniek, maar dan voelt het ook ontspannen, als een opluchting. En dat warme gevoel was ook niet onaangenaam. Maar dan koelt het af, en is komt de paniek terug.

    Toen kon ik dus naar de auto lopen met een enorme natte plek in m'n gebleekte skinny jeans. Echt gênant als je tegenliggers krijgt, zeker als ze van jouw leeftijd zijn. M'n vriendje gaf graag tekst en uitleg, en vertelde iedereen dat ik in m'n broek geplast had. Niet dat mensen dat zelf niet doorhadden, maar hij had er lol in om me te pesten. Toen moest ik nog op het parkeerterrein tussen de auto's in m'n blote kont staan, terwijl de moeder van m'n vriendje me daar stond schoon te vegen met wat vochtige doekjes en vervolgens af te drogen met een oud shirt uit de kofferbak. M'n vriendje en z'n zusje de hele tijd giechelen en pesten natuurlijk, en aandacht trekken en als er mensen langsliepen "Hij staat in z'n blootje hoor, en hij heeft in z'n broek geplast". Daarna kon ik ook nog met een piepklein blauw turnbroekje van dat zusje (haar tas met turnspullen was het enige wat er in de auto lag) naar het terras om te lunchen. Ik voelde me reuze opgelaten, want je zag alles zo zitten onder die dunne stretchstof. Die twee weer pesten als ik opstond: "sexy broekje hoor". Dus ik had echt niet m'n dag. In m'n kleding plassen doe ik dan ook echt niet als ik het kan voorkomen. Dat was één keer maar nooit meer. Hopelijk.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vul mn blaas dus weleens met de douche in een straal erop gericht, dat gaat alleen maar als de douche aan is, dus. Soms doe ik hem daarna wel eens even uit, kan ik extra mooi mn plasstraal zien, bijna puur water, dus

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe je het ook als de douche niet aan staat?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, dus, vaak gedaan al, en nog af en toe. Lijkt het je wat, proberen, zou ik zeggen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vraag me af of dat echt kan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind plassen zo mooi om te zien dat ik soms met de douchekop naar een 'straal' draai, en die dan tegen mijn plasopening druk. Zo laat ik mijn plasbuis vollopen (meiden kunnen dit niet, die hebben nu eenmaal een heel korte plasbuis, waar je bovendien niet zomaar even de straal tegenaan zet), plas die leeg, en doe dat nog eens, maar dan duw ik de kop steviger tegen m'n plasopening waardoor ik dan mn blaas vol laat lopen. Ik kan dan even later heel mooi plassen...

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik ga douchen pas ik ook altijd in de douche. Ik pak de slang en doe de kraan open. Dan zak ik door mn knieen en plas ik terwijl het water warm word.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Onze douche hangt boven het bad. Als ik er in stap laat ik mijn plas meestal gelijk lopen. Spoelt toch zo weer weg als ik de douche aanzet

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij plassen weleens samen bij voetbal na een wedstrijd of training met een groepje Niet zozeer op elkaar ofzo maar gewoon in het putje

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Tof om de lezen dat ik niet de eenige Ben die dit lekker vindt

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Heerlijk om gehurkt in de douche te pissen. Ook in de natuur doe ik het graag. Vindt het heerlijk

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik plas ook soms onder de douche (eigenlijk niet om water te besparen), gewoon omdat ik het leuk vind. En soms heb ik mijn slipje of boxer aan en in de zomer doe ik het wel eens met een short aan ook.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten