Skip to content
8 reacties
2115 weergaves

Hoe vond jij het de eerste keer toen je door iemand anders afgetrokken/gevingerd werd? En hoe ging het de eerste keer?

Zoals de titel het al zegt, Hoe vond jij het de eerste keer toen je door iemand anders afgetrokken/gevingerd werd? En hoe ging het de eerste keer?

15 jaar
10 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik was 17 en werd voor het eerst afgetrokken door een vriend. Ik vond het erg lekker en spoot zijn handen onder

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik en mijn beste vriendin masturberen elkaar als we logeren. Dat is veel fijners dan het zelf doen vind ik. En het wordt gelukkig niet awkward tussen ons :)

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Laatst toen er een paar vriendinnen en vrienden kwamen logeren heeft de jongen wasr ik al een tijdje verliefd op ben mij gevingerd en fluisterde sgatje ik hou van jou????????. En daarna kwam hij oo mij liggen en gingen we helemaal knuffelen enzo xxx. Het was erg geil en lkkr

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Het was echt lekker, ze begon met trekken en daarna met pijpen. Ik mocht niet in haar mond klaar komen. Dus vlak voor ik ging komen nam ik hem uit haar mond. Toen spoot ik in haar oog en dat was zeer vervelend voor haar en het deed pijn aan haar oog.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik was 17 toen n vriend mij aftrok en gepijpt heeft

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Toen ik voor het eerst afgetrokken werdt was ik 15 ik zag er ouder uit en een meisje van 17 zat iedere keer al aan mn spijkerbroek te voelen ik had een stijve op een rustig plekje maakte ze mn broek open en ging met haar hand in mn boxer ik was al zo geil dat toen ze een paar keer mn voorhuid terug trok ik klaarkwam in mn boxer het was heel heftig en lekkerder dan ik het zelf dee

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Het was echt ontzettend lekker maar het duurde maar heel kort ik kwam denk ik al binnen 20 seconde klaar toen mijn vriendin mij aan het trekken was. Het gevoel van dat iemand anders het doet is echt veel beter dan dat je het zelf moet doen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • onwijs geil

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten