Skip to content
36 reacties
15723 weergaves

Gemengd douche

Hoi, ik lees hier regelmatig in topics over dat er gemengd wordt gedoucht of omgekleed met jongens en meisjes bij elkaar. Ik heb dat eigenlijk nog nooit meegemaakt. Op school en op de sport is het gewoon gescheiden... Wie heeft dit (eerlijk) wel eens meegemaakt? Waar was dat? En hoe gaat dat dan? Sta je naar elkaar te kijken of gebeuren er nog dingen? Ik hoop het nog eens mee te maken:-)

16 jaar
10 jaren geleden

36 Reacties

  • Ik zat op korfbal (nee, dat is geen gaysport ;) en daar douchten we gemengd...... nee geintje. Is trouwens wel 1 keer echt gebeurd; jongens en meiden gemengd in zo'n team-doucheruimte. Helaas was dat in de E-tjes. Voor de mensen die niet op sport zitten/zaten: als je in de E-tjes zit, ben je ongeveer 10 jaar oud. Stelt dus niet zo veel voor..... En niet eens iedereen ging daar douchen, alleen een paar meiden. Maar de jongens waren toen nog te jong om 'te kijken', dus ook ik liep maar gewoon beleefd weg...... Zou dat nu trouwens nog steeds doen; behalve als de meiden het goed vinden als ik blijf ;)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij mij ook de laatste keer in het zesde leerjaar tijdens een schoolkamp.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Volgens zijn die verhalen over gemengd douche maar onzin. Laatste keer gemengd douche was op de basisschool in groep 6, daarna was het al gescheiden.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was met een vriendin en 2 vrienden naar het zwembad. het was er heel erg druk dus waren weinig hokjes toen er een hokje vrij kwam gingen we allemaal in en geen van ons wilde toegeven dus hebben we ons daar met ze vieren omgekleed (was zo een familie hok)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Op de volleybal wordt niet gemengd gedoucht. 

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik hoop echt eens naakt te douchen gemengd

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dansen is sowieso heel erg lijfelijk, elkaar aanraken ook. Zal soms wel lachen zijn als je een jongen per ongeluk intiem aanraakt, toch? Maarre, jongens gaan niet over jouw grenzen heen, al dansend, of onder de douche?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik douch zo vaak naakt met jongens ik zit op een speciale dansschool en daar douchen iedereen naakt.
    Vaak kijken jongens naar de meisjes maar ook de meisjes doen dat.
    een keer heb ik gehad dat een jongen wel erg dicht bij mij stond

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een berg ongeloofwaardige verhalen hier hahaha ik lach me rot ;)

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • echt samen douche niet gedaan wel keer met ouder naar sauna geweest.Daar in de sauna kwam ik meisje uit me klas tegen we zagen elkaar dus naakt.was wel super leuk ook volgende dag op school hadden we het er over.In de sauna ook veel met haar op getrokken zoals in zwembad en bubbelbad gelegen.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wel maar nu hebben we aparte teams

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Nog nooit gedaan maar wil wel graag helaas zit ik op christelijke voetbalclub en ik ga hiervoor niet speciaal naar andere club ??

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik ben een meisje (12) ik heb een vriendje en de eerste keer was in het zwembad In een hokje samen Ik vond het heel spannend Hij ook dat zag je aan hem Toen we ons helemaal omgekleed hadden (wel nog in onze nakie dus alleen zwemspullen uit) hebbn we gezoend (tongzoen een beetje) Sinds dien douchen we gewoon samen en hebben we daar geen problemen mee Tijdens het douchen kijken we elkaar lachend aan en kussen we ook vaak Groetjes K

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik douch zo vaak gemengd

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Nooit gemengt gedoucht maar bij de douches op sommige festivals staan mensen ondanks de hokjes vaak gewoon naakt buiten de hokjes.mannen en vrouwen door elkaar.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • gisteren naar een seksshop geweest met een paar andere meiden, ze hebben niets gevraagd over mijn leeftijd omdat ik flink gebouwd ben, in een hoek van deze shop stond een jonge man zich te masturberen, ik heb blijven kijken hoe hij zijn pik af trok en spoot, hij keek me aan en lacht en verdween uit de shop, dit was de eerste maal dat ik dat zag.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Onlangs in de douche van het openbaar zwembad stond ik daar in m'n Speedo naast een vrouw van 50+. Die had een zeer diep decolleté waardoor ik haar borsten goed kon zien. Ik kreeg daar een stijve van. Ze moet het gezien hebben want ze keek naar mijn kruis en is dan direct weggegaan... Haha, ik vond het wel geil.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Tja, op ee naturistencamping, logisch toch, daar loopt iedereen naakt, als het warm genoeg is dan. Wél erg leuk om te kunnen zien hoe andere mensen er uitzien, in hun nakie. Liefst een beetje leeftijdgenoten, natuurlijk ;-)
    Voor de rest is het toch wel iets, om je naakt te laten zien, en als jongen speelt dat extra, want een stijve is gewoon héél zichtbaar. Meiden krijgen hooguit stijve tepels, en al is hun kutje zichtbaar, opwinding valt toch minder op

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Op onze (naturisten)camping is dat de regel. Er zijn weinig gescheiden douches. Groot en klein, jongen of meisje, man of vrouw, allen douchen ze door elkaar. Ja, zeker nieuwelingen willen de andere wel eens bekijken. Om dat mee te maken moet je ook eens komen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja als je je schaamt voor je piemel

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten